gaziantep escort
Bugun...

"vuk359" İLE İLGİLİ HABERLER

   VERGİ PAKETİ RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI VUK359 TAHLİYELERİ BAŞLADI
Hazineye ait malların değerlendirilmesi ve Katma değer vergisi kanununda değişiklik yapılması hakkında kanun ve bazı kan..
TBMM'DE KDV, HAZİNE TAŞıNMAZLARI VE KAÇAKÇIKLIK SUÇLARI HAKKINDAKİ DÜZENLEME KABUL EDİLDİ
Tartışmalı yasa VUK359' daki düzenleme Akparti, İyi parti,Chp ve Mhp nin oylarıyla TBMM'de kabul edilderek yasalaştı...
VUK359 çilesi bitti; mağdurlara müjdeyi Adalet komisyon başkanı Yılmaz Tunç verdi
Ak parti, İhep kararları doğrultusunda düzenleneceği sözünü verdiği yüzbinlerce mağduru ilgilendiren Vergi Usul Kanunund..
VUK359 TBMM gündeminde; Kadına Şiddet' ve 'Sağlıkta Şiddet' suçlarına yönelik teklif Adalet Komisyonu'nda dün kabul edildi
Kadına Şiddet ve sağlıkta şiddete yöenlik cezaları arttıran kanun teklifi Adalet Komisyonu’nda kabul edildi. Bu gün ise ..
AK PARTİ VUK359'DA  DÜZENLEMEYE  GİDEREK  İHEP KARARLARINI UYGULAMAYA DEVAM EDİYOR
Ak Parti hükümeti Özgür Birey, Güçlü Toplum, Daha Demokratik Bir TÜRKIYE sloganıyla hazırladığı İnsan Hakları Eylem Plan..
AK PARTİ'DEN YÜZBİNLERCE VUK359  MAĞDURUNA MÜJDE
Beklenen müjde AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan geldi; "Torba yasa teklifini TBMM Başkanlığı'na bugün sunuyoruz..
VUK359 MÜKELLEFİ MAĞDUR ETMEYE DEVAM EDİYOR!
Ak parti tarafından düzenleme sözü verilen vergi usul kanunu 359. madde ile ilgili çalışmaların uzaması mevcut mağdurlar..
VUK359'DA YENİ GELİŞME; ÇOK YAKINDA MECLİSE GELECEK!
Ak parti tarafından üzerinde uzun zamandır çalışılan VUK359 yasa tasarısı şekillenmeye başladı. Uzmanların tahminine gö..
VUK359'DA KARMAŞA HAKİM!
Vergi usul kanunundaki son gelişme Anayasa mahkemesinin vermiş olduğu iptal kararı oldu. Karar binlerce mağdurda bir umu..
ANAYASA MAHKEMESİ VUK359'A DUR DEDİ, SIRA TBMM'DE!
İnsan Hakları Eylem Planı yayınlandığından beri yaklaşık bir yıldır Ak Parti tarafından bekletilen Vergi usul kanunu 359..
YUKARI