gaziantep escort
Bugun...



Saha savaş alanına döndü!

BURSASPOR il Amedspor arasında oynanacak maç öncesi başlayan gerilim ve provokasyon maçın başlamasıyla daha da arttı. Bursaspor tribünleri faili meçhul cinayetlerle gündeme gelen “Beyaz Toros" ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın pankartlarını açtı. Maç öncesi Bursaspor ve Amedspor futbolcuları tekma tokat kavga etti. Sahaya sürekli patlayıcı madde atıldı.

facebook-paylas
Tarih: 05-03-2023 15:35

Saha savaş alanına döndü!

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta 23'üncü hafta karşılaşmasında Bursaspor sahasında Amedspor'u konuk ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan karşılaşma öncesinde başlayan provokasyonlar ve tribünlerde ve sahada da devam ediyor. Saha dışında ve içerisinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, maç öncesi iki takımın futbolcuları arasında arbede yaşandı.

Futbolcuların kavgasına polis müdahale etti

 

Amedsporlu futbolcular, zemini incelemek için sahaya çıktığında, tribünlerdeki Bursaspor taraftarlarının protestosuyla karşılandı. Amedsporlu bazı futbolcuların da taraftarlara karşılık vermesiyle tansiyon yükseldi. Bunun üzerine Bursasporlu futbolcular da sahaya çıktı. İki takım futbolcuları arasında yaşanan arbedeye çevik kuvvet polisleri müdahale etti. İki takım soyunma odasına girdi.

'Beyaz Toros' ve 'Yeşil' pankartları

Bursasporlu taraftarlar faili meçhul cinayetlerle gündeme gelen “Beyaz Toros" ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın pankartlarını açtı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, o pankartlara tepki göstererek, "Bu görsellerin stada sokulmasında zafiyet gösteren kamu görevlileri ile ilgili soruşturma başlatılmış ve ilgili kamu görevlileri açığa alınmıştır." dedi.

Maçı durdurun, illa biri mi ölmeli

Maçın başlamasıyla birlikte tribünlerden Amedporlu oyunculara sürekli pet şişe, çakmak, bozuk para ve patlayıcı maddeler atıldı. Sosyal medyadan "Maçı durdurun, illa birinin ölmesi mi gerekiyor" çağrıları geldi. 



Bu haber 143 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI