gaziantep escort
Bugun...



Eczacıbaşı Dynavit dünya şampiyonu oldu

Voleybol FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası finalinde VakıfBank'ı 3-2 mağlup eden Eczacıbaşı Dynavit, 3. kez kupayı müzesine götürdü.

facebook-paylas
Tarih: 17-12-2023 19:39

Eczacıbaşı Dynavit dünya şampiyonu oldu

Çin'in Hangzhou kentinde düzenlenen organizasyonun finalinde ilk kez 2 Türk takımı karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya etkili başlayan VakıfBank, tempolu geçen ilk seti 25-19 önde tamamlayarak 1-0 öne geçti. İkinci sette file önünde sarı-siyahlı takıma üstünlük kuran ve 12-4'den geri dönen Eczacıbaşı Dynavit, seti 25-23 kazanarak skoru 1-1'e getirdi.

Müsabakanın üçüncü seti büyük bir çekişmeye sahne oldu. Eczacıbaşı Dynavit, skor üstünlüğünün birçok kez el değiştirdiği seti 25-23 kazanarak 2-1 öne geçti.

Dördüncü setin son bölümünde oyuna ağırlığını koyan VakıfBank, seti 25-23 üstün bitirerek skoru 2-2'ye getirdi ve karar setine gidildi.

Beşinci ve son seti Boskovic'in etkili oyunuyla 15-9 kazanan Eczacıbaşı Dynavit, karşılaşmayı 3-2 kazandı ve şampiyonluğa ulaştı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Eczacıbaşı Dynavit ve VakıfBank'ı kutladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Voleybol FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası finalinde kupayı kazanan Eczacıbaşı Dynavit ile ikinci olan VakıfBank'ı tebrik etti.

Yılmaz, sosyal medya hesabındaki paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası finalinde karşı karşıya gelen Türk kadın voleybol takımlarımız Eczacıbaşı Dynavit ve Vakıfbank'ı, bu gururu yaşattıkları için yürekten tebrik ediyorum. Türk finalinde şampiyon olan Eczacıbaşı Dynavit ve dünya ikincisi olan Vakıfbank takımlarımızın başarılarının devamını diliyorum."




Bu haber 77 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI