gaziantep escort
Bugun...



SAAKASHVİLİ TUTUKLANDI!!

Dün ülkesine dönen Gürcistan 'ın eski cumhurbaşkanı Mikheil Saakashvili tutuklanarak Rustavi cezaevine gönderildi. Cezaevine alınan eski başkan burada açlık grevine başladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 02-10-2021 09:09:04 Tarih: 02-10-2021 01:25

SAAKASHVİLİ TUTUKLANDI!!

İktidar ve yakın çevrelerce ülkede olmadığı iddia edilen başkan akşam saatlerinde kolluk kuvvetlerince gözaltına alındı. Ülkeye tam olarak nasıl girdiği açıklanmayan Saakashvili' yakalama işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Mikheil Saakashvili, Ukrayna vatandaşı olduğu için açlık grevinde ve Ukrayna Konsolosu ile görüşme talep ediyor. İfadesi hapsedilmiş Mikheil Saakaşvili, 24News.ge raporları ile görüşmesinin ardından Halk Savunma Nino Lomcaria geldi. 

Saakashvili Tiflis'te bir konutta gözaltına alındı ​​ve ona hiçbir güç uygulanmadı: "İçeri girdiğinde doktorlarla birlikteydi, sağlık kontrolünden geçti ve sonra hücrede konuşma fırsatımız oldu. Nasıl tutuklandığını, kötü muamele görüp görmediğini, zor kullanıp kullanmadığını, yarası olup olmadığını merak ettim. . Mikheil Saakashvili'ye göre, bugün Tiflis'te bir konut evinde gözaltına alındı. Evde yalnız olduğunu, tutuklanması sırasında ve sonrasında herhangi bir direnişte bulunulmadığını ifade etti. Sağlığının tatmin edici olduğunu ancak şu anda açlık grevinde olduğunu ve Ukrayna vatandaşı olduğu için Ukrayna Konsolosu ile görüşmesi gerektiğini söyledi” dedi.



HABER VİDEOSU





Kaynak: 24 news

Editör: Murat Gültepe

Bu haber 860 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI