gaziantep escort
Bugun...



İsrail’in zorla boşalttığı hastanede bebek ve çocuk cesetleri bulundu

İsrail'in Gazze’de zorla boşalttığı hastanelerden birisi olan Nasr Çocuk Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde çok sayıda bebek ve çocuğun çürümüş bedenlerine ulaşıldı.

facebook-paylas
Tarih: 29-11-2023 19:54

İsrail’in zorla boşalttığı hastanede bebek ve çocuk cesetleri bulundu

Gazze Şeridi’ne yönelik bombardımanın, İsrail ve Hamas arasında varılan insani ara uzlaşısıyla durmasının ardından Gazze kentindeki Nasr Çocuk Hastanesi’ne giriş yapılabildi.

El Meşhed TV’de yer alan habere göre, hastanenin çocuk yoğun bakım ünitesinde çok sayıda bebek ve çocuğun çürümüş cesetleri görüntülendi.

İsrail’in ağır bombardımanın ardından zorla tahliye ettirdiği hastanenin yoğun bakım ünitesinde çok sayıda bebek ve çocuk kalmıştı.

İsrail güçleri, hastaneye girişlere izin vermeyecek yoğun bakım ünitesindeki bebek ve çocukları ölüme terk etmişti.

SORUŞTURMA ÇAĞRISI

Avrupa-Akdeniz İnsan Hakları İzleme Örgütü de sosyal medya hesabından Nasr Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde çekilen bir fotoğrafı paylaştı.

Paylaşımda, “İsrail ordusunun, Nasr Hastanesi’ndeki 5 bebeğin ölümündeki sorumluluğuna ilişkin uluslararası soruşturma yapılması” çağrısında bulunuldu.

İsrail ordusu, Gazze’deki çatışmalara insani ara verilmesinden önce, Şifa Hastanesi, Nasr Çocuk Hastanesi, El-Ehli Baptist ve Türk-Filistin Dostluk hastaneleri ile Filistin Kızılayı’na bağlı Kudüs ve Endonezya hastanelerinin çevresini vurmuştu. Saldırılarda yüzlerce kişi ölmüş ve yaralanmıştı. İsrail güçleri bu hastanelerden bir kısmını da zorla boşaltmıştı.




Kaynak: aa

Bu haber 92 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI