gaziantep escort
Bugun...



Gürcistan Hindistan vatandaşlarına 14 gün karantina uygulayacak!

Gürcistan Hindistan'dan gelen herkes, negatif bir PCR testi sonucunun sunulması üzerine 14 günlük zorunlu karantinaya tabi tutulacaktır, açıklaması yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 15-04-2021 12:17

Gürcistan Hindistan vatandaşlarına 14 gün karantina uygulayacak!

Hükümet yönetimi, Hindistan'dan gelen herkesin, vatandaşlığı ne olursa olsun, negatif bir PCR testinin sunulması üzerine 14 günlük zorunlu karantinaya tabi tutulacağını söyledi.

Onlara göre, Gürcistan hükümetinin tecrit ve karantina kurallarının onaylanmasına ilişkin kararı, vatandaşlık ve tam aşılama kursu ne olursa olsun, Hindistan Cumhuriyeti'nden gelen herhangi bir kişinin, Gürcistan'ı ziyaret etmeden önceki son 72 saat. Masrafları size ait olmak üzere zorunlu 14 günlük karantina.

"Halihazırda yürürlüğe giren değişikliklere göre, Hindistan Cumhuriyeti'nden gelen herhangi bir kişi, Gürcistan'a girdikten sonra, sınırda her tür korid aşının ve Hindistan Cumhuriyeti'nden gelen yabancı öğrencilerin tam olarak uygulandığını onaylayan bir belge sunacak. Vatandaşlığa ve aşı sürecinin tamamına bakılmaksızın PCR testine olumsuz yanıt ve 14 günlük zorunlu karantinaya tabidir.

"Kararnameye göre, Hindistan Cumhuriyeti'nden 14 Nisan'da yabancı öğrencilerin karantina masrafları (vatandaşlıktan bağımsız olarak) yalnızca bir kez, yalnızca 6 gün boyunca finanse edilecek ve kalan 8 gün boyunca karantina masraflarını kendi başlarına karşılayacaklar. 

Gürcü dilinden çevrilmiştir.




Kaynak: IMEDI

Bu haber 490 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI