gaziantep escort
Bugun...



Gürcistan'da bugün nasıl bir hava bekleniyor?

Gürcistan'da bugün nasıl bir hava bekleniyor?

facebook-paylas
Tarih: 12-05-2021 08:43

Gürcistan'da bugün nasıl bir hava bekleniyor?

12 Mayıs Kutaisi'de +26 derece, gece +13 derece ve kuvvetli rüzgar bekleniyor. Gün içinde +25 derece ve gece +12 derece beklendiği Özurgeti'de parçalı bulutlu gün ve rüzgar tahmini. Batum'da hava güneşli olacak, hava gündüz +22 dereceye, gece +12 dereceye kadar ısınacak.

Poti'de gündüz +21 derece, gece +16 derece ve kuvvetli rüzgar bekleniyor. Hava bulutlu olacak ve gündüz +24 derece, gece +12 derece bekleniyor. Sokhumi'de hava sıcaklığı gündüz +24 dereceye, gece +14 dereceye ulaşacak.

Mestia'da +12 derece ve hafif bulanıklık bekleniyor, gece +5 derece görülecektir. Hava tahmincileri hafif bulanıklık ve Ambrolauri'de +23 derece, geceleri +11 derece tahmin ediyor.

Chiatura'da hava sıcaklığı gündüz +23 derece, gece +13 derece olacak. Akhaltsikhe'de gündüz +24 derece bekleniyor ve gece hava sıcaklığı +6 dereceye düşecek. Akhaltsikhe'de yağmur bekleniyor.

Borjomi'de +25 derece bekleniyor, gece +8 derece gözlemlenecek. Bakuriani'ye gitti. Gündüz +15 derece, gece +5 derece olacak. Yağmur ve rüzgar bekleniyor.

Gori'de gündüz +26 derece ve çoğunlukla güneşli bir gün bekleniyor, gece +11 derece görülecektir. Havanın gündüz +25 derece, gece +10 derece olacağı Tshinvali'de de çoğunlukla güneşli olacak.

Gudauri'de sıcaklık gündüz +7 derece, hava sıcaklığı gece +3 derece olacak. Parçalı bulutlu gün ve yağmurun gündüz +12 derece olacağı Omalo'da, gece hava sıcaklığı +2 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor.

Lagodekhi'de hava sıcaklığı gündüz +26 derece, gece +13 derece olacak. Telavi'de yağış beklenmiyor. Gündüz +23 derece gözlemlenecek, gece +11 derece bekleniyor.

Gurjaani'deki hava gündüz +25 dereceye, gece +12 dereceye kadar ısınacak. Siğnaği'de hava sıcaklığı gündüz +24 derece, gece +12 derece olacak.

Rustavi'de hava gündüz +25 dereceye, gece +12 dereceye kadar ısınacak. Tiflis'te hafif bulutlu bir gün olacak. Hava sıcaklığı gündüz +24 derece, gece +13 derece olacak. Yağmur ve rüzgar bekleniyor




Kaynak: IMEDI

Bu haber 419 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI