gaziantep escort
Bugun...



Gürcistan'da bugün nasıl bir hava bekleniyor?

Gürcistan'da bugün nasıl bir hava bekleniyor?

facebook-paylas
Tarih: 12-05-2021 08:43

Gürcistan'da bugün nasıl bir hava bekleniyor?

12 Mayıs Kutaisi'de +26 derece, gece +13 derece ve kuvvetli rüzgar bekleniyor. Gün içinde +25 derece ve gece +12 derece beklendiği Özurgeti'de parçalı bulutlu gün ve rüzgar tahmini. Batum'da hava güneşli olacak, hava gündüz +22 dereceye, gece +12 dereceye kadar ısınacak.

Poti'de gündüz +21 derece, gece +16 derece ve kuvvetli rüzgar bekleniyor. Hava bulutlu olacak ve gündüz +24 derece, gece +12 derece bekleniyor. Sokhumi'de hava sıcaklığı gündüz +24 dereceye, gece +14 dereceye ulaşacak.

Mestia'da +12 derece ve hafif bulanıklık bekleniyor, gece +5 derece görülecektir. Hava tahmincileri hafif bulanıklık ve Ambrolauri'de +23 derece, geceleri +11 derece tahmin ediyor.

Chiatura'da hava sıcaklığı gündüz +23 derece, gece +13 derece olacak. Akhaltsikhe'de gündüz +24 derece bekleniyor ve gece hava sıcaklığı +6 dereceye düşecek. Akhaltsikhe'de yağmur bekleniyor.

Borjomi'de +25 derece bekleniyor, gece +8 derece gözlemlenecek. Bakuriani'ye gitti. Gündüz +15 derece, gece +5 derece olacak. Yağmur ve rüzgar bekleniyor.

Gori'de gündüz +26 derece ve çoğunlukla güneşli bir gün bekleniyor, gece +11 derece görülecektir. Havanın gündüz +25 derece, gece +10 derece olacağı Tshinvali'de de çoğunlukla güneşli olacak.

Gudauri'de sıcaklık gündüz +7 derece, hava sıcaklığı gece +3 derece olacak. Parçalı bulutlu gün ve yağmurun gündüz +12 derece olacağı Omalo'da, gece hava sıcaklığı +2 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor.

Lagodekhi'de hava sıcaklığı gündüz +26 derece, gece +13 derece olacak. Telavi'de yağış beklenmiyor. Gündüz +23 derece gözlemlenecek, gece +11 derece bekleniyor.

Gurjaani'deki hava gündüz +25 dereceye, gece +12 dereceye kadar ısınacak. Siğnaği'de hava sıcaklığı gündüz +24 derece, gece +12 derece olacak.

Rustavi'de hava gündüz +25 dereceye, gece +12 dereceye kadar ısınacak. Tiflis'te hafif bulutlu bir gün olacak. Hava sıcaklığı gündüz +24 derece, gece +13 derece olacak. Yağmur ve rüzgar bekleniyor




Kaynak: IMEDI

Bu haber 410 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI