gaziantep escort
Bugun...



Gürcistan'da bugün nasıl bir hava bekleniyor?


facebook-paylas
Tarih: 23-04-2021 10:08

Gürcistan'da bugün nasıl bir hava bekleniyor?

21 Nisan Kutaisi'de yağmur bekleniyor ve hava +14 derece, gece +9 derece olacak. Gündüz +12 derece ve gece +7 derece beklendiği Ozurgeti'de de yağmur bekleniyor. Hava tahmincileri Batum'da gündüz +14 derece ve yağmur, gece ise +10 derece tahmin ediyor.

Poti'de yağmur bekleniyor. Gündüz +15 derece, gece +9 derece olacak. Gün içerisinde +15 derece, gece ise +9 derece beklendiği Zugdidi'de en çok yağmurlu gün olacak. Sokhumi'de yağmur yağıyor, hava sıcaklığı gündüz +14 dereceye, gece +10 dereceye ulaşacak.

Mestia'da +10 derece ve yağmur bekleniyor, gece +2 derece görülecektir. Hava tahmincileri Ambrolauri'de yağmurlu gün ve +16 derece, gece +4 derece tahmin ediyor.

Chiatura'da hava sıcaklığı gündüz +16 derece olacak, yağmur yağacak ve gece +7 derece olacak. Akhaltsikhe'de şiddetli yağış bekleniyor. Gündüz +21 derece bekleniyor ve gece hava sıcaklığı +6 dereceye düşecek.

Borjomi'de gece boyunca +6 derece yağmur ve +18 derece bekleniyor. Bakuriani'de de yağmurlu bir gün olacak. Gündüz +12 derece, gece -1 derece olacak.

Gori'de yağmur bekleniyor. Gündüz +23 derece, gece +7 derece bekleniyor. Tskhinvali'deki hava sıcaklığı gündüz +20 dereceye, gece +4 dereceye kadar ısınacak.

Gudauri'de yağmur bekleniyor. Gündüz +13 derece bekleniyor ve gece hava sıcaklığı +1 derece olacak. Gündüz +11 derece, gece hava sıcaklığının +2 dereceye kadar düşeceği Omalo'da yağmur bekleniyor.

Lagodekhi'de hava sıcaklığı gündüz +25 derece olacak, yağmur yağacak ve gece +13 derece olacak. Telavi'de gündüz +25 derece, gece +10 derece gözlemlenecek. Burada da yağmur yağıyor.

Hava tahmincileri, havanın gündüz +30 dereceye, gece +12 dereceye kadar ısınacağı Gurjaani'de yağmuru da tahmin ediyor. Siğnaği'de hava sıcaklığı gündüz +30 derece, gece +14 derece olacak. Burada da yağmur yağıyor.

Rustavi'de hava gün içerisinde +27 dereceye kadar ısınacak, yağmur yağacak. Gece +10 derecedir. Tiflis'te hava sıcaklığı gündüz +24 derece, gece +9 derece olacak. Başkentte şiddetli yağmur bekleniyor.




Kaynak: IMEDI

Bu haber 378 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI