gaziantep escort
Bugun...



Gürcistan Başbakanı Garibaşvili: Saakaşvili uzun süre hapiste kalacak

Gürcistan Başbakanı İrakliy Garibaşvili, eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili’nin Ukrayna’ya iadesinin mümkün olmadığını belirtti.

facebook-paylas
Tarih: 30-10-2021 17:32

Gürcistan Başbakanı Garibaşvili: Saakaşvili uzun süre hapiste kalacak

Başbakan Garibaşvili, açıklamalarında Gürcü medyasına açıklamasında, “Saakaşvili’nin erken serbest bırakılması ve Ukrayna’ya teslim edilmesi mümkün değil. Saakaşvili uzun süre hapiste kalacak, verilen cezanın tamamını çekecek” ifadesini kullandı.

Saakaşvili’nin, açlık grevini sürdürerek bir şekilde, güvenlik garantisinin olmadığı özel kliniğe girmeyi ve orada kaos organize etmeyi planladığını söyleyen Garibaşvili, “Özel klinikte istihbarat ve devlet onun ve diğerlerinin güvenliğini yüksek seviyede sağlayamaz.

Former PM Irakli Garibashvili returns to politics

Saakaşvili’nin arkadaşları, sonsuz kaosta, gerilimde olmamız için 4, 5, 10 bin kişiyi seferber etmek istedi. Bu provokasyona izin vermeyiz. Saakaşvili, daha uzun süre hapiste kalacağını anlamalı” dedi.

Saakaşvili’nin bilinçli olarak sağlığına zarar verdiğini dile getiren Gürcistan Başbakanı, hükümetin organize ettiği doktor grubunun Saakaşvili’yi yakından gözlemlediğini ve yardım sağladığını kaydederek, “Onun için konforlu koşullar yarattık. Gerekirse Gldan Cezaevi Kliniği’ne transfer ederiz” diye ekledi.




Kaynak: sputnık

Bu haber 945 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI