gaziantep escort
Bugun...



Gürcistan başbakanı Garibaşvili; Saakashvili darbe yapmak için geldi!

Gürcistan başbakanı Garibaşvili; Saakashvili darbe yapmak için geldi, amacı buydu. Öyle olmasaydı normal yollardan ülkesine girer ve tutuklanırdı, dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-10-2021 16:03:46 Tarih: 06-10-2021 15:55

Gürcistan başbakanı Garibaşvili; Saakashvili darbe yapmak için geldi!

"Saakaşvili'nin Gürcistan'a hapse girme niyetiyle değil de darbe umuduyla gelmiş olması mümkündür."

Açıklama , Başbakan Irakli Garibaşvili'den Mikheil Saakashvili hakkında açık bir mektupla geldi Saakashvili tutuklanmak isteseydi, bir hırsız ve kanunsuz olarak değil, bir insan olarak sınırı geçip tutuklanacaktı.

 Mikheil Saakashvili'nin kasten hapsedilmesini ve bunu önceden planlamış olmasını saçma buluyorum" dedi. İsteseydi, bir hırsız ya da kanunsuz olarak değil, bir insan olarak sınırı geçer ve hapse atılırdı. Bunu yaparken, kendisine yönelik ceza davalarının hazırlanmasına ve siyasi tutuklanmasına ilişkin mesajını güçlendirecekti.

Mantıksız kararlar için uyuşturucuları suçlamanın saçma olduğunu düşünüyorum. Bir insan ne kadar bağımlı olursa olsun, mantıksız bir adım atmak için her zaman yeterli zaman vardır. Bu nedenle, en mantıklı versiyon Saakaşvili'nin Gürcistan'a hapse girme niyetiyle değil, darbe umuduyla gelmesidir. Halka, Saakaşvili'nin devrimci niyetlerinin her durumda başarısızlığa mahkum olduğunu söylemek istiyorum." Başbakan ayrıca Saakaşvili'nin 2003 hükümetiyle ittifak kurduğunu söyledi. Bilecekler ama yalanlarının kurbanı oldular" dedi. 




Kaynak: tv24

Bu haber 484 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI