gaziantep escort
Bugun...



Galatasaray Barcelona Maç Anlatımı

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Galatasaray, sahasında Barcelona ile karşı karşıya geliyor.

facebook-paylas
Tarih: 17-03-2022 22:25

Galatasaray Barcelona Maç Anlatımı

GALATASARAY 1-2 BARCELONA

Maçtan Dakikalar

1'Maç başladı

6. dakikada van Aanholt'un uzun pasında savunmanın arkasına sarkan Gomis'in ceza sahasında girip rakibini çalımladıktan sonra çektiği şutta meşin yuvarlağın kaleye gitmesini savunmada Jordi Alba son anda ayağını koyarak engelledi.

10. dakikada orta alandan defans arkasına atılan derinlemesine pasta topun sahibi olan De Jong'un ceza sahasına girer girmez kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerden yaptığı vuruş kalenin solundan auta gitti.

28. dakikada Cicaldau'nun sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda penaltı noktası civarına yapılan ortaya Marcao'nun gerilerden gelip altıpas önünde yaptığı kafa vuruşu filelere gitti. 1-0

37. dakikada ceza sahası çizgisinin hemen önünde topla buluşan Ferran Torres pasını bekletmeden ceza alanı içi sol tarafındaki Pedri'ye verdi. Bu oyuncunun Marcao ve Berkan'ı çalımladıktan sonra müsait pozisyondaki plase vuruşu ağlarla buluştu. 1-1

45+4. dakikada Adama Traore'nin sağ taraftan ceza alanına gönderdiği ortaya altıpas çizgisi üzerinde iyi yükselen Aubameyang'ın kafa vuruşu üst direkten auta çıktı.

45'İlk yarı sona erdi

46' İkinci yarı başladı

49' GOL! Aubameyang, Barcelona'yı 2-1 öne geçirdi. Busquets'in ceza yayı üstünden yaptığı vuruşta top, Pena'dan döndü. Dönen topa Pedri'nin vuruşunda Pena bir kez daha kurtardı. Bu defa sağ tarafa doğru açılan topu arka direkten De Jong kafayla içeri çevirdi. Kale ağzında Aubameyang'ın vuruşunda top ağlara gitti.

55' Sağ kanattan ceza sahasına giren Kerem son çizgiye indi. Kerem, topu ayağından çıkaramadan Dest ayak koydu ve top kornere çıktı.

İLK 11'LER!

Galatasaray: Pena, Boey, Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Berkan, Taylan, Cicaldau, Kerem, Babel, Gomis.

Barcelona: Ter Stegen, Dest, Pique, Garcia, Alba, Busquets, Pedri, Frenkie De Jong, Ferran Torres, Adama Traore, Aubameyang.




Kaynak: İHA

Bu haber 228 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI