gaziantep escort
Bugun...



Bakan Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a sert tepki: Beyinlerini peynir ekmekle mi yediler!

Son dakika haberi... Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Yunanistan ile Ege adaları gerilimine ilişkin, "Yunanistan’ın bize yönelik bir saldırıya hazırlanması demek Yunanistan’ın beynini peynir ekmekle yemesi gibi bir şey." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 02-11-2022 11:00

Bakan Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a sert tepki: Beyinlerini peynir ekmekle mi yediler!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ankara’da SETA tarafından düzenlenen “Ege ve Doğu Akdeniz'de Türk Dış Politikası” konulu panelde konuştu.

Yunanistan ile Ege adaları gerilimine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, "Görüşmeyelim demedik ama görüşme anlamlı olmalı" diyerek, "Yunanistan, Ege Denizi ve Doğu Akdeniz konularında dürüst değil ve adalete giden yolu engelliyor." açıklamasında bulundu.

"Başta Dandias olmak üzere aleyhimize konuşmayı sürdürdü" diyen Çavuşoğlu, "Verdiğimiz yanıtlar Yunanistan'ı çileden çıkardı" dedi.

ARKASINA ABD VE AB'Yİ ALAN YUNANİSTAN'A UYARI

Çavuşoğlu, "Yunanistan’ın bize yönelik bir saldırıya hazırlanması demek Yunanistan’ın beynini peynir ekmekle yemesi gibi bir şey. Yunanistan’a diyoruz. Arkanızda kim var ona bakmayın. Karşınıza kimi alıyorsunuz ona bakın." değerlendirmesinde bulundu.

ABD'NİN TERAZİSİ BOZULDU!

ABD'nin tavrını eleştiren Çavuşoğlu, "Sonuçta ABD'nin terazisi bozuldu. Kendilerini uyardık. Bunların Yunanistan'a bir faydası olmadığını ve çözümden uzaklaştırdığını da söyledik." dedi.




Kaynak: Haber7

Bu haber 96 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI