gaziantep escort
Bugun...



Elon Musk: Gelecek yıl katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum

Son dakika haberine göre; Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, Teknofest'le ilgili "Gelecek yıl bizzat katılmayı ve Türkiye'deki diğer yatırım fırsatlarını tartışmayı sabırsızlıkla bekliyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elon Musk'a Twitter üzerinden yanıt vererek, "Kazan-kazan anlayışıyla gerçekleştireceğimiz iş birlikleriyle, ülkemize ve insanlığa birçok alanda büyük katkılar sunacağımıza inanıyorum" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 29-09-2023 22:27

Elon Musk: Gelecek yıl katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ziyaretinde SpaceX’in kurucusu ve CEO’su Elon Musk ile görüşmüş, İzmir’de düzenlenecek Teknofest’e davet etmişti.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Musk, "Teknofest'te yarışan tüm takımları tebrik ederiz! Davetiniz için teşekkür ederiz Sayın Başkan. Gelecek yıl bizzat katılmayı ve Türkiye'deki diğer yatırım fırsatlarını tartışmayı sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

ERDOĞAN: ÜLKEMİZE VE İNSANLIĞA BİRÇOK ALANDA BÜYÜK KATKILAR SUNACAĞIMIZA İNANIYORUM

Cumhurbaşkanı ErdoğanElon Musk'ın tweetine yanıt vererek, "Sevgili @elonmusk, Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali @Teknofest’te gelecek yıl seni de görmekten büyük memnuniyet duyacağız. Kazan-kazan anlayışıyla gerçekleştireceğimiz iş birlikleriyle, ülkemize ve insanlığa birçok alanda büyük katkılar sunacağımıza inanıyorum.En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle..." dedi.




Bu haber 99 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI