gaziantep escort
Bugun...



Bu gün Başkent hareketliydi; Mahkumlar Ankara'da af istedi!

Kalabalık bir grup Mahkum ve mahkum yakınları izinlerin uzatılması ve AF taleplerini duyurmak için Ankara'da bir araya geldi.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-11-2021 08:49:06 Tarih: 21-11-2021 17:11

Bu gün Başkent hareketliydi; Mahkumlar Ankara'da af istedi!

Bu gün saat 15 te Ankara ve çevre illerden gelen kalabalık bir grup cezaevi izinlerinin uzatılarak mahkumlara af verilmesi konusuna taleplerini dile getien basın açıklamasında buludu.

Açıklamada Pandemi koşullarının henüz ortadan kalkmadığını dolayısı ile 90 bin bmahkumun geri çağrılmasının doğru olmadığını ifade eden mahkum ve yakınları aynı zamanda kapalı ceza evinde kalan mahkumlarada af verilmesini talep etti.

Açıklamada MHP genel başkanı Devlet Bahçeli'nin 5 yıllık ceza indirimi sözü verdiğini dile getiren sözcüler bu sözünde yerine getirilerek bir defaya mahsus bir AF taleplerini yinelediler.

Kalabalık gruba  son zamanlarda gündemden düşmeyen ceza adaletsizliği ile hatırlanan   VUK359 mağdurlarınında eşlik ettiği görülürken konunun acilen TBMM'ne taşınmasını talep ettiler.

Kendilerine haksız yere çok ağır cezalar verildiğini belirten mağdurlar cinayet ve terör den daha ağır cezalara çarptırıldıklarını dile getirdiler. Kendilerinin bu ağır cezalar karşısında adaletsiz davranıldığını ve kanuni düzenleme ile bu sorunun giderilerek kendilerine ceza adaletinin sağlanmasını talep ettiler.

Yaklaşık 1 saat süren basın açıklaması olaysız şekilde dağıldı.




Kaynak: GUNCELHABERR

Bu haber 847 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İŞ DÜNYASI Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI