gaziantep escort
Bugun...



VUK 359 NEDEN GENEL KURULA GELMİYOR? ŞİMDİDE CHP SORUYOR!!

4. yargı paketinde yer verilen alt komisyona gelen ancak sürpriz bir şekilde tekliften geri çekilen Vergi Usul Kanunu 359. madde neden çözüme kavuşturulmuyor? sorosunu şimdide ana muhalefet partisi CHP gündeme getirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-10-2021 17:07:06 Tarih: 06-10-2021 15:10

VUK 359 NEDEN  GENEL KURULA  GELMİYOR? ŞİMDİDE CHP SORUYOR!!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından insan hakları eylem planında yer alan Vergi Usul Kanunu 359. madde nin düzenlenmesiyle ilgili kanun teklifinin TBMM kapanmadan kısa bir süre önce tekliften çıkarılmasıyla çalışmaları durdurulan kanun tasarısının neden çözüme kavuşturulmadığı konusu şimdide ana muhalefet partisi CHP tarafından gündeme alındı.

Yılmaz TUNÇ on Twitter: "Vergi Usul Kanunu (#VUK359) ne zaman gündeme  alınacak diye soranlara: Cumhurbaşkanımız Sn @RTErdogan İnsan Hakları Eylem  Planında “Vergi suçunun her yıl için ayrı ayrı oluşması yerine tek suç

CHP İstanbul Milletvekili, CHP İnsan Hakları Grubu ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  ve TBMM Adalet Komisyonu üyesi TURAN AYDOĞAN  V.U.K 359. MADDESİNİN UYGULAMADA YARATTIĞI MAĞDURİYETİ TELAFİ EDECEK YER BU MECLİSTİR! şu an görüşülmekte olan plan ve bütçe komisyonuna bu madde eklenerek bu sorun çözülebilir açıklamalarında bulundu.

CHP İstanbul Milletvekili, CHP İnsan Hakları Grubu ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  ve TBMM Adalet Komisyonu üyesi TURAN AYDOĞAN  gerçekleştirilen plan bütçe komisyonunda konuyu tüm gerçekliğiyle ortaya koyarak dile getirdi.

Konuşmasında "Vergi usul kanunu 359. maddesinden kaynaklı bir mağdurlar topluluğu oluştuğu bu mağduriyetlerin giderilmesi için Cumhur ittifakının plan bütçe komisyonunda vicdana ve adalete uygun yasa yapmaya davet etiklerini bildirdi". 

Açıklamalarını  daha öncede CHP olarak bu konuyla ilgili çalışmalarımızı yaptık ve bildirdik. Ak Parti tarafından tekrar değerlendirildiğinde gerekliş desteği de vereceğiz şeklinde konuşmasına devam etti.



HABER VİDEOSU





Kaynak: GUNCELHABERR

Editör: Murat Gültepe

Bu haber 1800 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI