gaziantep escort
Bugun...



Tanju Özcan, HDP üzerinden Millet İttifakı'na ateş püskürdü: Artık yeter!

CHP'den 1 yıllığına ihraç edilen Bolu Büyükşehir Belediye Başkanı Tanju Özcan, kritik seçimin hemen ardından Millet İttifakı'na HDP üzerinden ateş püskürdü.

facebook-paylas
Tarih: 16-05-2023 11:36

Tanju Özcan, HDP üzerinden Millet İttifakı'na ateş püskürdü: Artık yeter!

Türkiye'de milyonlarca seçmen 14 Mayıs'ta sandık başına giderek oyunu kullandı. Çıkan sonuçlara göre Cumhur İttifakı Meclis’te çoğunluğu sağlarken Cumhurbaşkanlığı için hiçbir aday şart olan yüzde 50 artı bir oyu alamadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 49.5’te kalırken Kılıçdaroğlu yüzde 44.9, Sinan Oğan ise yüzde 5.2 oy aldı.

 

Seçimin hemen ardından ilk turda kazanacaklarını düşünen muhalefet kanadının bir bölümünü büyük bir üzüntü kaplarken diğer tarafta ise sinir ve öfke vardı.  CHP'den 1 yıllığına ihraç edilen Bolu Büyükşehir Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Millet İttifakı'na adeta ateş püskürdü.

"HDP'NİN 3 KURUŞLUK OYUNU ALACAĞIZ DİYE..."

Paylaşımına "Artık yeter" diyerek başlayan Özcan, HDP üzerinden Millet İttifakı'na sert sözlerle yüklendi.

Özcan paylaşımından şu ifadelere yer verdi:

"ABD uşağı HDP'nin 3 kuruşluk oyunu alacağız diye,milyonlarca Türk Milliyetçi, Atatürkçü insanı üzüyorsunuz..Çadır Mahkemelerini kuran,Apo mektubu okutan, Osla da kirli pazarlıklar yapan,13 milyon sığınmacıyı göndermeyiz diyenlere oy vermeye mahkum ediyorsunuz insanları.. Net ve açık olalım PKK terör örgütüdür,Apo cezaevinden tabutla çıkacak,sığınmacılar derhal gönderilecek demekten çekinmeyelim!" açıklamalarında bulundu.

 



Bu haber 169 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI