gaziantep escort
Bugun...



Şırnak'ta güvenlik korucusu öldürüldü, otomobili ateşe verildi

Şırnak’ın Cizre ilçesinde güvenlik korucusu Mustafa Erdem, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce otomobilinde silahlı saldırıya uğradı. Başından tabanca ile vurulan Erdem'in otomobili de ateşe verildi. İtfaiyenin müdahalesiyle araçtan çıkarılan Erdem, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Tarih: 05-06-2023 10:08

Şırnak'ta güvenlik korucusu öldürüldü, otomobili ateşe verildi

Olay, akşam saatlerinde Cizre ilçesi Sur Mahallesi Aydınlık Sokak'ta meydana geldi. Otomobil yangını ihbarına giden itfaiye ekipleri, aracın içerisinde bir kişinin yaralı halde olduğunu fark etti. Otomobilden çıkarılan yaralı erkek, ilk müdahalenin ardından ambulansla Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

 
 

Yapılan araştırmada ölen kişinin güvenlik korucusu Mustafa Erdem olduğu ve başından silahla vurulduğu belirlendi. Otomobildeki yangın söndürülürken, polis olay yeri incelemesi yaptı. Erdem’in cansız bedeni otopsi için morga götürüldü. Polis, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olayın terörle bağlantılı olup olmadığı araştırılıyor.

 

Şırnakta güvenlik korucusu öldürüldü, otomobili ateşe verildi



Kaynak: DHA

Bu haber 140 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI