gaziantep escort
Bugun...



Semik Kaya; Yem olarak kullanıldım, dolandırıldım

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu fon vurgununda en çok konuşulan isimlerden biri, Seçil Erzan'ın savcılık ifadesinde suçladığı eski futbolcu Semih Kaya'ydı... Semih Kaya günler sonra sessizliğini bozarak hakkındaki iddialara yanıt verdi. Kaya, 'Seçil Erzan'ı dövdünüz mü' sorusuna 'Böyle bir şey yapmadım' yanıtını verdi. Kaya, fazla para aldığı yönündeki iddiaları da yalanlayarak, sisteme 4 milyon 100 bin dolar yatırmasına rağmen parasını kurtaramadığını ve 500 bin dolardan fazla alacağı olduğunu anlattı. Kaya, tüm dekontların elinde olduğunu belirterek, "Nasıl biri olduğumu bildiği halde iftiralar atan kişilere gerçekten çok kırgınım" diye konuştu. Seçil Erzan'ın evine gittiği günü de anlatan Kaya, "Bana para fotoğrafı attı. Meğer kurguymuş. Beni oraya yem gibi çağırdı. Bir gün önce kimlerin gittiği araştırılsın' dedi.

facebook-paylas
Tarih: 01-12-2023 12:44

Semik Kaya; Yem olarak kullanıldım, dolandırıldım

Futbol camiasından birçok ismi yüksek faiz vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın savcılık ifadesinde en çok Semih Kaya'yı 'tehditle para aldı' iddiaları ile suçlamıştı. Eski futbolcu Semih Kaya, Nevşin Mengü'nün Youtube programında, Seçil Erzan'ın tehdit ve darp iddialarına yanıt verdi.

Semih Kaya fon vurgunu soruşturmasında yaşadığı süreci şu şekilde aktardı:

"SUSKUNLUĞUMU BOZUYORUM"

"Benim bir eşim var, benim çevremdekiler bunu bilir ben eşim olmadan bir yere gitmem. Ben neden şiddet uygulayayım? Benim annem var, eşim var, yeğenlerim var. Bununla ilgili kanıtlarım var elimde. Suskunluğumu bozuyorum şu an çünkü böyle bir şey yapmadığım için kendimi ifade etmem gerekiyor. Benim için kadına şiddet, kadını tartakladı diye itham etmesinler. Çünkü ben böyle bir şey yapmadım.

SEÇİL ERZAN İLE NASIL TANIŞTI?

Ben 2011 yılında Galatasaray A Takımında oynamaya başladığımda, Denizbank'ta hesabım açıldı. Elde ettiğim kazadığım paralar kulübümden Denizbank'ın Florya şubesine yatmaya başladı. Her oyuncunun olduğu gibi, sponsor bankamız olduğu için Denizbank'ın hesaplarına yatırılıyordu.

Ben oradan kendisiyle iletişime girdim. Müşteri - Şube Müdürü olaraktı. Benim tanışmam bu şekilde başladı. Ben bankacıya güvenmiyorum, bankaya güveniyorum. Bankacı orada belirli sözleşmelerle, bana belirli şekilde paramın değerlendireceğini söylediği için ben bankaya güveniyorum. Benim güvendiğim kişi Seçil Erzan değil, paramı yatırdığım bankadır, o isimdir.




Bu haber 107 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI