gaziantep escort
Bugun...



Kızılay başkanı Kınık TBMM'de açıklamalarda bulundu

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen depremlerin ardından Kızılay'ın Ahbap Derneğine çadır satması kamuoyunda günlerce tartışılmıştı. Kızılay Başkanı Kerem Kınık konuyla ilgili TBMM Deprem Araştırma Komisyonu'nda açıklamalarda bulundu. Vatandaşa yönelik herhangi bir satışın yapılmadığını belirten Kınık, "Çadır satışından benim de Ahbap Başkanı'nın da haberi yoktu. Bana sorsalar Ahbap'a göndermeyin derdim." ifadelerini kullandı. Kınık, neden istifa etmediğini de açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 27-03-2023 17:34

Kızılay başkanı Kınık TBMM'de açıklamalarda bulundu

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ilde büyük yıkıma neden depremlerde 50 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. Depremin yaraları sarılamaya çalışılırken Kızılay'ın Ahbap Derneği'ne satış yapması tepkilere yol açmıştı. Günlerce tartışılan konuyla ilgili Kızılay Başkanı Kerem Kınık TBMM'de sunum yaptı.

 

İÇ1

"HABERİM YOKTU"

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu görüşmeleri devam ediyor. Kızılay Başkanı Kerem Kınık deprem bölgesi faaliyetleriyle ilgili son bilgilendirmeleri Meclis'te yaptı. Tartışmalara neden olan 'Ahbap Derneği'ne çadır satışı'yla ilgili de konuşan Kınık, "Çadır satışı 10 Şubat'ta yapıldı. Çadır satışından benim de Ahbap Başkanı'nın da haberi yoktu. Bana sorsalar Ahbap'a göndermeyin derdim." ifadelerini kullandı.

Vatandaşın bağışıyla satılan bir çadır olmadığını belirten Kınık, vatandaşa yönelik hiçbir ticari satışın yapılmadığını aktardı.

Kınık ayrıca 5 maaş aldığı haberlerini de yalanlayarak, "Böyle bir şey söz konusu değil." dedi.

iç2

İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNÜYOR MU?

Kınık, konuşmasının devamında, "Kızılay Başkanı istifa ettiğinde tüzük gereği genel kurula gidilmesi gerekir. Kızılay'ın idari işleri durur ve kaotik bir durum oluşur." ifadelerini kullandı.




Kaynak: p

Bu haber 123 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI