gaziantep escort
Bugun...

"üniversite" İLE İLGİLİ HABERLER

Üniversite hastanesini zarara uğratan ihale yolsuzluğuna 28 gözaltı kararı
Adana'da, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde medikal malzeme ve iş alımlarını içeren ihale ile do..
Hukukta baraj 125 bin
2022-YKS Tercih Kılavuzu yayımlandı. Toplam kontenjanın 1 milyon 61 bin 686 olarak açıklandığı kılavuza göre, tıp için i..
YÖK Başkanı Özvar: Barajın kaldırılması üniversitelere puansız girmek değildir
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, yükseköğretim kurumları sınavında ön lisans ve lisans programla..
Bursa'ya dev eğitim yatırımı
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ve Cumhurbaşkanlığı'ndan onay alan Mudanya Üniversitesi 103 bin metrekare alanda 3 bin 600 öğ..
FETÖ davasında Dicle Üniversitesi'nin eski rektörü ve yardımcısına hapis cezası
Diyarbakır Dicle Üniversitesi'nin eski rektörü Ayşegül Jale Saraç ve yardımcısı Aytekin Sır, yargılandıkları Fetullahçı ..
Devlet Bahçeli'den, TYT ve AYT sınavlarında baraj puanlarının düşürülmesi teklifi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Salgın dönemi göz önüne alınarak TYT baraj puanın 140’a,..
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi; Üniversite ilmin merkezidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ege Üniversitesinden YÖK 100/2000 bursiyeri Mehmet Parlak'ın "Son zamanlarda Türkiye'de özellikle..
Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar; üniversite sınavı tamamen kaldırılsın
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli konuşmasında, "Artık üniversite sınavl..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm imkanlarımızı gençlerimizin nitelikli öğrenim alabilmeleri için seferber etmiş durumdayız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yükseköğretimde kalite yarışı bitmeyecek bir süreçtir. Biz Cumhurbaşkanlığı olarak ..
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Bulu: Asla istifayı düşünmüyorum
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu, "Boğaziçi evet bugün de çok iyi bir yerdedir. Ama gerçekten dünyanın..
YUKARI