gaziantep escort
Bugun...



Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar; üniversite sınavı tamamen kaldırılsın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli konuşmasında, "Artık üniversite sınavlarına neşter vurmanın zamanı gelmiştir. Üniversite sınavları tamamen kaldırılmalıdır." ifadelerini kullandı.

facebook-paylas
Tarih: 29-06-2021 11:06

Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar; üniversite sınavı tamamen kaldırılsın

MHP genel başkanı Devlet Bahçeli şu açıklamalarda bulundu; Geride bıraktığımız hafta sonu sayıları 2 buçuk milyona ulaşan kardeşlerimizin gelecekleri için ter döktüğü YKS sınavı 3 etap halinde gerçekleştirilmiştir. Dileğim her gencimizin dileklerinin gerçek olmasıdır. Artık üniversite sınavlarına neşter vurmanın zamanı gelmiştir. Üniversite sınavları tamamen kaldırılmalıdır. Türkiye üniversite sayısına bakıldığı zaman bu geçişi yapabilecek güçtedir. Türkiye'nin gelecek umudu olan eğitim kurumlarına dönüşmelidir üniversiteler. 
 

SİYASİ PARTİLERE SESLENDİ

Bütün siyasi parti liderlerine çağrımdır, gelin üniversite sınavlarını kaldıralım. 

'KATARLILARA SINAVSIZ TIP' İDDİASI

İddia şuydu: 'Katarlı gençler Türkiye'de sınavsız tıp okuyabilecekti'. CHP Genel Başkanı, mesajıyla gençlerimizi galeyana getirmek için fitne tezgahını açtı. YKS'ye bir gün kala gençlerimizi kışkırtmaya niyetlenen Kılıçdaroğlu, kendini rezil etti. Yalan makinesi yine tekleyip su kaynattı.

Katarlı gençlerin Türkiye'de sınavsız tıp okuması gerçek değildir. Zaten bu haberi servis eden de hemen özür dilemiştir. Ama Kılıçdaroğlu'nda bir utanma emaresi görünmemektedir. Türk gençliğinin sahtekarlıkla aklının çelinmesi mümkün değildir.

"YAZIK OLUYOR KENDİSİNE"

Kılıçdaroğlu'na açık çağrımdır. Korkmasın bize itiraf etsin. Elinden tutalım, maruz kaldığı girdaptan çıkartalım. Yazık oluyor kendisine, göz göre göre kürek mahkumuna dönüşüyor.

Birileri mesut, memnun olsun diye tavrımızı bozmayacağız.




Bu haber 406 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI