gaziantep escort
Bugun...

"tutuklama" İLE İLGİLİ HABERLER

 FETÖ'nün futbol yapılanmasına operasyon! Zafer Biryol yakalandı
İstanbul'da FETÖ'nün futbol yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda, silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aran..
Kadir Şeker'in tutukluluk hali devam edecek!
Konya’da, sevgilisini darp ettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldürdüğü gerekçesiyle hakkında 12 yıl 6 ay hap..
Galip Öztürk'ün evinden kilolarca uyuşturucu çıktı!
Gürcistan'ın Batum kentinde gözaltına alınan Metro Şirketler Grubu'nun sahibi iş adamı Galip Öztürk'ün evinde yapılan ar..
Gürcistan eski cumhurbaşkanı Saakashvili'nin cezaevindeki sağlık sorunları ierliyor
Gürcistan'ın üçüncü cumhurbaşkanı Mikheil Saakashvili, omurilik yaralanması teşhisi konduğunu ve sırtında şiddetli ağrı ..
Eski kaymakama
Fatih'te sahte 71 bin 100 dolar ile yakalanan eski kaymakam Erdoğan Bayrak'ın da arasında bulunduğu 3 sanığın yargılandı..
Zimmet'ten 6 polis tutuklandı!
Esenyurt'ta Suriye uyruklu iki kişinin aracına sahte para ve uyuşturucu koydukları belirlenen 6 polis memuru tutuklandı...
İş insanı Turgay Özlü'ye silahlı saldırıya tutuklama!
Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir hafta önce otomobiliyle seyir halinde olan iş insanı Turgay Özlü'nün (42) silahlı saldı..
Başkentte sürücüye çekiçle saldıran şüpheli tutuklandı!
Trafikte kırmızı ışıkta geçtiği için korna çalarak kendisini uyaran sürücüye çekiçle saldıran Özgür Öztürk, savcılık sor..
Adalet Bakanlığı, BAE'den Sedat Peker'in iadesi için geçici tutuklanmasını istedi
Adalet Bakanlığı, Birleşik Arap Emirlikleri'nden (BAE), hakkında Interpol tarafından kırmızı bülten çıkarılan organize s..
Vebitcoin mağduruna 'yağma' davası
Kripto para piyasasında dolandırıcılıkla gündeme gelen Vebitcoin şirketindeki 16 milyon liralık alacağı için avukatıyla ..
YUKARI