gaziantep escort
Bugun...



Gürcistan eski cumhurbaşkanı Saakashvili'nin cezaevindeki sağlık sorunları ierliyor

Gürcistan'ın üçüncü cumhurbaşkanı Mikheil Saakashvili, omurilik yaralanması teşhisi konduğunu ve sırtında şiddetli ağrı hissettiğini belirterek sağlık durumuyla ilgili bir temyiz başvurusunda bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-05-2022 10:38:58 Tarih: 25-05-2022 10:26

Gürcistan eski cumhurbaşkanı Saakashvili'nin cezaevindeki sağlık sorunları ierliyor

Saakaşvili' açıklamalarında bu aşamada Gürcistan'da olması imkansız olan, tamamen siyasetten arınmış bir tedaviye ihtiyacı var. "Sağlığım hakkında çok fazla spekülasyon olduğu için, nasıl hissettiğim hakkında açıkça konuşmaya karar verdim. MRT, büyük olasılıkla Gldani'de güç kullanarak aldığım bir omurilik yaralanmasını doğruladı. Fark ettiğim gibi, bu travma bugün cerrahi müdahale gerektiriyor. Güçlü ağrılar ve bazen bana günde birkaç kez ağrı kesici veriyor. Her iki elimde şiddetli titreme ve baş dönmesi var ve uzuvlara, özellikle sol elime itaat etmek gittikçe zorlaşıyor, alt ekstremitelerde sürekli şiddetli ağrım var.

Beni muayene eden beyin cerrahı, kasların yakında kapanabileceğini ve sonra iyileşmenin imkansız olacağını söyledi, bunun tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum, ama bildiğim şey, hareket etmeyi ve çoğunlukla yatakta giderek daha zor bulduğumu. MRT, beyninde de kesin bilgi sahibi olmadığım bazı değişiklikleri ortaya çıkacaktır.

Mesele şu ki, beni sadece sigara içmemeye ve yemek yemeye çağırmak doğru değil  ifadelerini kullanarak, Sağlığımla ilgili bu kadar çok siyasi ifadeyle ne yazık ki burada gerçek tedavim imkansız hale geliyor. Saakashvili yaptığı açıklamada, "Bu aşamada Gürcistan'da elde edilmesi imkansız olan, tamamen siyasetten arınmış bir tedaviye ihtiyacımız var." Dedi.

Bu açıklamalara karşılık, Vivamed Clinic , üçüncü cumhurbaşkanının sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yaparak , Mikheil Saakashvili'nin  sağlık durumunun hastanede kaldığı süre boyunca bozulmadığını sğyledi.

Ancak kliniğe göre, manyetik rezonans görüntülemede görülen değişiklikler - daha yaşlı, hastanın mevcut durumu ile ilgili değil ve aktif tıbbi müdahale gerektirmiyor açıklamaları yapıldı.




Kaynak: GUNCELHABERR

Bu haber 273 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI