gaziantep escort
Bugun...

"bartın" İLE İLGİLİ HABERLER

Ereğli açıklarında 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Zonguldak'ın Ereğli ilçesi açıklarında Karadeniz'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Zonguldak'ın yanı sır..
VUK 359 UNUTULDU!
Ak Parti tarafından düzenleme sözü verilen Vergi Usul Kanunu 359. madesindeki düzenleme hala TBMM gündemine alınmadı!..
MHP kafilesini taşıyan midibüs devrildi: 2 ölü, 19 yaralı
Bartın'da MHP kafilesini taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi de y..
Bartın'da otomobil ile yolcu otobüsü çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Bartın'da otomobille çarpışan bir yolcu otobüsü kaza sonrası devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 1 kişi..
Kazada, 17 yaşındaki genç feci şekilde can verdi!
Bartın’da meydana gelen olayda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirdiği otomobil yoldan çıkarak takla attı. Alev al..
Bartın'da sel felaketi!
Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında ka..
Acı haberler peş peşe geldi! 2 kişi boğuldu, 1 kişi de dalgalara kapılarak kayboldu
Bartın'ın Amasra ilçesinde babası ve eniştesiyle birlikte serinlemek için girdiği denizde dalgalara kapılan 13 yaşındaki..
Bartın’da bayramda köylerde yöresel etkinlikler yasaklandı
Bartın Valiliği, koronavirüs tedbirleri kapsamında Kurban Bayramı’nda köylerde yöresel nitelikteki etkinliklerin yapılma..
Benzinlikte korkutan yangın!
Bartın'da akaryakıt istasyonundan yakıt alan araç bir anda alev topuna döndü. Otomobil şoförü alevlerin sardığı otomobil..
VUK 359 kanun düzenlemesi ne zaman olacak? süreç bellimi?
TBMM ADALET KOMİSYONU BAŞKANI, AK Parti Bartın Milletvekili, Yılmaz Tunç katıldığı bir televizyon programına sürece dair..
YUKARI