gaziantep escort
Bugun...



İzmir Motosiklet kulübü büyük 100.yıl kortejine hazır

İzmir Motosiklet kulübü olarak; hakedilmiş milli bayramlarımızdan birisi olan Cumhuriyet Bayramını, Cumhuriyetimizin 100. Yılında; yüz yıla yakışan sorumluluk bilinci, saygı ve coşku ile kurucu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e vefa ve minnettarlığın doruklarında Türk Milleti var oldukça sonsuza kadar kutlama andı ile; motosiklet kortejleri ve çeşitli etkinlikler düzenleyerek kutlayacağız.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-10-2023 22:46:41 Tarih: 28-10-2023 21:15

İzmir Motosiklet kulübü büyük 100.yıl kortejine hazır

  İzmir Motosiklet kulübü olarak; hakedilmiş milli bayramlarımızdan birisi olan Cumhuriyet Bayramını, Cumhuriyetimizin 100. Yılında; yüz yıla yakışan sorumluluk bilinci, saygı ve coşku ile kurucu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e vefa ve minnettarlığın doruklarında Türk Milleti var oldukça sonsuza kadar kutlama andı ile; motosiklet kortejleri ve çeşitli etkinlikler düzenleyerek kutlayacağız. Her milli bayramlarda olduğu gibi 100. Yıl Cumhuriyet Bayramı motosiklet kortejimizi tüm motosiklet severlerle beraber kutlamaya ve 100. Yıl sevincimizi beraber yaşamaya davet ediyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayram Korteji | Motoron Dergisi

İZMİR MOTOSİKLET KULÜBÜ

Üyeleri ile birlikte güvenli motosiklet kullanmanın keyfini çıkarırken motosiklet kullanım bilincini artıracak her türlü faaliyetin içinde; ülkemiz motosiklet kültürünü çağdaş seviyeye taşımak için koyduğu ilkeleri, fikirleri ve projeleri hayat geçirme MİSYONU ile yolunda yürürken; aileniz ailemizdir ilkesi ile İzmir’de ve ülkemiz ölçeğinde motosikletli yaşam denince akla ilk gelen, güvenli sürüş için ekipman ve eğitimi önceleyerek bilinçli sürücü olmayı ve bundan doğan hazzı tüm motosiklet kullanıcılarına yaşatabilmek adına çalışmalar yapan, motosikletçi dünyasının gözü kulağı ve dili olmayı ve hedeflerine bu   VİZYONLA erişmeyi düstur edinen bir kulüptür.

Kortej Yeri; Çiğli KİPA

 Saat        ;15:00




Kaynak: Guncel Haberr

Editör: Koray Soner Şendil

Bu haber 345 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI