gaziantep escort
Bugun...



İnce ve Kılıçtaroğlu görüştü, sonuç çarpıcı

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi Memleket Partisi Genel Merkezi'nde ziyaret etti. Görüşme sonrası Muharrem İnce adaylıktan çekilecek misiniz sorusuna, Köroğlu gibi döne döne vuruşmaya devam edeceğiz dedi

facebook-paylas
Tarih: 30-03-2023 11:01

İnce ve Kılıçtaroğlu görüştü, sonuç çarpıcı

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi Memleket Partisi Genel Merkezi'nde ziyaret etti.

İnce, Kılıçdaroğlu’nu parti genel merkezinin önünde karşıladı. Görüşme 17.05 itibarıyla başladı.

 

Kılıçdaroğlu’na; CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve Özgür Özel eşlik etti.

Kameralara poz veren ikili ardından görüşme için parti binasına geçti. İki liderin, yaklaşık 1 saat süren görüşmesinin ardından basın açıklaması yapıldı.

KILIÇDAROĞLU: HALİL İBRAHİM SOFRASINI BÜYÜTMEYE ÇALIŞIYORUZ

Burada ilk konuşan Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

 

"Bizi kabul ettiği için teşekkür ederim. Doğal olarak deprem bölgesi olmak üzere pek çok sorunu görüştük. Yaşanan sorunlarla ilgili çözümleri de ifade ettik. Halil İbrahim sofrasını büyütmeye çalışıyoruz. Sorunları masaya yatırmak, çözümler üretmek benim ve Sayın İnce'nin görevi.”

"İLKE İTTİFAKLARI OLMALIDIR"

Muharrem İnce ise şöyle konuştu:

"İlke ittifakları olmalıdır ilke etrafında. İlkelerimiz bizim çok nettir. Biz bir Atatürk'ü tartıştırmayız, iki teröre karşı mesafeliyiz. PKK'sına, FETÖ'süne IŞİD'ine, aklınıza kim geliyorsa, DHKP-C'sine, Hizbullahı'na, hepsine. Kadın hakları konusunda çok kararlıyız, asla geri adım atmayız. Biz Türkiye'de yine mültecilerin gönderilmesi konusunda çok kararlıyız. Bizim ilkelerimiz bunlar, duruşumuz bunlar. Bu duruştan asla taviz vermeyiz."

Memleketin ilkeler etrafında ayağa kaldırılabileceğini dile getiren İnce, "Yine inandığımız bir şey var, bu Erdoğan gitmelidir. Bu Erdoğan yorgundur, ortak aklı temsil etmemektedir, kibirlidir, akla inanmamaktadır, bilime inanmamaktadır, hukuka inanmamaktadır. Beş dakika dahi bu memleketi yönetmemelidir. Bu konuda da her tür görüşümüzü açık, net şekilde ifade ediyoruz." dedi.

 

İnce de Kılıçdaroğlu'na ziyareti için teşekkür etti.

"DÖNE DÖNE VURUŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Bir gazetecinin, " 'Tayyip Erdoğan'ın gitmesi gerekir' dediniz. Adaylıktan çekilecek misiniz?" sorusuna İnce, "Hayır öyle bir şey demedik. Biz döne döne Köroğlu gibi savaşıyoruz. Bütün PKK'lılar, kaçak FETÖ'cüler herkes ateş ediyor bize sağdan soldan. Biz de Köroğlu gibi döne döne vuruşmaya devam edeceğiz." yanıtını verdi.



HABER VİDEOSU





Kaynak: GUNCELHABERR

Bu haber 119 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI