gaziantep escort
Bugun...



Gürcistan Batum'da büyük uyuşturucu operasyonu; 5 kişi tutuklandı!

Polis, Acara'da bir uyuşturucu satıcısı da dahil olmak üzere uyuşturucu suçlarından 5 kişiyi tutukladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-09-2021 15:45:17 Tarih: 18-09-2021 15:32

Gürcistan Batum'da büyük uyuşturucu operasyonu; 5 kişi tutuklandı!

İçişleri Bakanlığı'nın bildirdiğine göre, polis Acara'da uyuşturucu suçlarından 5 kişiyi tutukladı - bir uyuşturucu satıcısı da dahil olmak üzere çok sayıda farklı türde uyuşturucu ele geçirildi.

Ajansa göre, suçlar 20 yıla kadar hapis veya ömür boyu hapisle cezalandırılabilir.

İçişleri Bakanlığı Acara Polis Departmanı memurları, yakın tarihli operasyon-soruşturma önlemlerinin bir sonucu olarak, biri uyuşturucu satıcısı da dahil olmak üzere 5 kişiyi uyuşturucu suçlarından gözaltına aldı.

Kobuleti ve Batum'da kolluk kuvvetlerinin aldığı tedbirler sonucunda yabancı uyruklu vatandaşlar gözaltına alındı: 1974 doğumlu T.D. 1993 doğumlu B.A. 1989 doğumlu V.K. OP, aynı yıl doğdu ve 1999 doğumlu Gürcistan - A.G. vatandaşı.

Tarihin en büyük uyuşturucu hap operasyonu!

Polis ekipleri, B.A.'yı gözaltına aldı. Batum'da çok miktarda uyuşturucunun yasadışı satın alınması, depolanması ve satışı suçlamasıyla tutuklandı. Soruşturma, yasadışı yollardan uyuşturucu sattığını ortaya çıkardı. BA'nın kişisel araması sırasında, uyuşturucu kaçakçılığı sonucu alınan para - 8000 GEL'den fazla ve 44 hap "Suboxin" delil olarak ele geçirildi.

Polis, zanlı T.D.'yi gözaltına aldı. Kobuleti belediyesinde tutuklandı. Şahsi aramasında delil olarak 3 paket metamfetamin içeren uyuşturucu ele geçirildi Tutuklu, özellikle büyük miktarda uyuşturucunun yasa dışı satın alınması ve saklanmasıyla suçlanıyor.

Geçmişte hüküm giyen AG ise Batum'da uyuşturucu madde satın almak ve saklamak suçlamasıyla polis tarafından gözaltına alındı. Şahsi aramasında, delil olarak "Alpha Pvp " maddesini içeren 10 paket uyuşturucu ele geçirildi .

Kolluk kuvvetleri ayrıca Batum'da uyuşturucu suçundan V.K.'yi gözaltına aldı. Kişisel ve geçici konutu aranan OP ile Alpha-PVP'nin de aralarında bulunduğu 247 paket uyuşturucuya delil olarak el konuldu .

Soruşturma, V.K. Ve OP ilaçları daha fazla satış için farklı yerlerde özel olarak seçilmiş saklanma yerlerine yerleştirildi.

Suçlar 20 yıla kadar hapis veya müebbet hapis cezasını içeriyor.

Uyuşturucu maddelerinin yasa dışı alım, depolama ve satışına ilişkin gerçekler Gürcistan Ceza Kanunu'nun 260. maddesi kapsamında soruşturuluyor” denildi.




Kaynak: IMEDİ NEWS

Bu haber 712 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI