gaziantep escort
Bugun...



Emekliye ikramiye belli oldu

Ordu'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her fırsatta altını çizerek tekrar ettiğim gibi bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Bizim ne dünün CHP’si gibi arkamızda tek parti faşizmin utancı var ne de bugünün CHP’si gibi kendi iç kavgasından başını kaldıramayan, yalan üzerine kurulu bir siyaset tarzımız var” dedi. Emeklilerin bayram ikramiyesinde artış olacağını belirten Erdoğan, “Önümüzdeki bayram, emeklilerimize verdiğimiz ikramiyeyi yüzde 50 artışla 3 bin liraya yükselteceğiz” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 16-02-2024 18:14

Emekliye ikramiye belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuştu. Ülkeye eser kazandırma ve millete hizmet etme yolunda girdikleri her mücadelede Ordu’nun yanlarında olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz de bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki dönemde de Ordu’nun bu sevgisine layık olmak için var gücümüzle çalışacağız. Dün Ordu ile aramıza kimseyi sokmadık. Ne demek istediğimi anlıyorsunuz, değil mi? Bugün de aramıza kimseyi sokmayacağız. İstismar politikası yapanlar, aramıza girmeye çalışanlar, sakın ha bunlara yer vermeyin. Biz aramıza tefrika sokmaya çalışanlarla bugüne kadar yürümedik. Tam aksine biz bizimle bir ve beraber olan, iri olan, diri olan, kardeş olanlarla beraber yürüdük. Bundan sonra da onlarla beraber yürüyeceğiz. Her kim aksini iddia ediyorsa yalancıdır” dedi.

 

ELİ İŞTE GÖZÜ OYNAŞTA OLANLARDAN ŞEHİRLERE HAYIR GELMEZ’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu’nun siyasi hokkabazlıklara değil sadece esere ihtiyacı olduğunu belirterek, “Türkiye Yüzyılı'na hazırlanmaya ihtiyacı var. Elbette bu ülkenin her bireyi istediği partide siyaset yapma hakkına sahiptir. Nereye giderse gitsin. Hangi partide siyaset yaparsa yapsın. Bizim onlarla işimiz yok. Bizim sadece şu anda Cumhur İttifakımız var, AK Partimiz var. Siyasetin namusu, evvela üyesi olduğun, adayı olduğun partiye sadakat göstermen gerekir, öyle mi? Hani eskilerin deyimiyle eli işte gözü oynaşta olanlardan ne partilerine ne de şehirlerine hayır gelir. Biz sadece kendi partimizle, kendi ittifakımızla yol yürüyenlerden mesulüz. Ne diyor? ‘Ben seçimi kazanacağım, ondan sonra AK Parti'ye geçeceğim.’ Bizim onlarla işimiz yok. Bizim onlarla işimiz yok. Biz yola çıktıklarımızla aynen yolumuza ne yaparız, devam ediyoruz. AK Parti ve Cumhur İttifakı Ordu’yu Türkiye Yüzyılı belediyeciliğinin örnek şehri yapmak için vizyonuyla, programıyla, projesiyle 31 Mart'a hazırdır” diye konuştu.



HABER VİDEOSU





Bu haber 59 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI