gaziantep escort
Bugun...



Elon Musk'tan Twitter'da köklü değişiklikler! Logo da isim de resmen değişti

Sosyal medya devi Twitter'ın CEO'su Elon Musk, uygulamada köklü değişiklikler yapmaya devam ediyor. Bugün itibarıyla 'kuş' logosunu 'X' harfiyle değiştiren Elon Musk, dev platformun yeni adını da açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 24-07-2023 14:28

Elon Musk'tan Twitter'da köklü değişiklikler! Logo da isim de resmen değişti

Geçtiğimiz yıl 44 milyar dolara Twitter'ı satın alan Elon Musk, sosyal medya devi için radikal kararlar almaya devam ediyor. Musk, Twitter'da yöneticilerden tasarımına, gizlilik ve güvenlik politikalarından özelliklerine kadar akla gelebilecek her şeyi değiştirdi. Son kararı ise kullanıcıları çok şaşırttı.

ARTIK 'KUŞ' OLMAYACAK

52 yaşındaki Musk, dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada uygulamanın logosunun değiştireceğini duyurdu. Musk, Twitter'ın "kuş" logosunu" "X" harfi ile değiştireceğini, "Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz" ifadelerini kullanarak açıkladı. 24 temmuz itibarıyla da şirketin yeni logosu resmen devreye girdi.

Elon Musk

 

 

 

 

TWEETLER ARTIK X OLACAK

Elon Musk, sosyal medya platformunun logosunun değişeceğini açıklamasının ardından Twitter hesabındaki profil fotoğrafını da X ile değiştirdi. Musk, Tweet adlı paylaşımlarının da artık X olarak anılacağını dile getirdi. Musk’ın paylaşımının ardından sosyal medya platformunun San Francisco’da bulunan genel merkezine “X” logosu yansıtıldı.

Elon Musk'tan Twitter'da köklü değişiklikler! Logo da isim de resmen değişti

TWİTTER'IN YENİ ADI

Elon Musk, logo değişimi paylaşımından sonra Twitter’ın ismini de ‘X’ olarak değiştireceğini duyurdu. Musk, “X.com” adresini “twitter.com” adresine yönlendirdi.

YILLARDIR ELİNDE TUTUYORDU

Elon Musk ve “X” markası aslında çok ama çok uzun zamandır gündemde yer alıyor. Ünlü milyarder 2017 yılında bir adım atmış ve 1999 yılında elinde bulundurduğu X.com adresinin sahipliğini PayPal’dan geriye almıştı. Hatta geçtiğimiz yılın sonunda Elon Musk’a şöyle bir soru yöneltilmişti: "Twitter anlaşması gerçekleşmezse kendi sosyal platformunuzu yaratmayı düşündünüz mü?” Musk’ın buna cevabı ise direkt olarak “X.com" olmuştu.

RADİKAL DEĞİŞİKLİKLER YAPTI

SpaceX ve Tesla'nın da sahibi olan Musk, Twitter'ı ekim ayında satın almış ve o tarihten itibaren radikal değişikliklere gitmişti. Elon Musk, bu yılın başında, Twitter'ın logosunu kısa bir süreliğine, kripto para birimi Dogecoin'in köpek logosuyla değiştirmişti.

 

 




Bu haber 166 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TEKNOLOJİ Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI