gaziantep escort
Bugun...


Gürcistan'da kısıtlamaların kaldırılması için imza toplandı
Tarih: 14-05-2021 14:17:35 Güncelleme: 14-05-2021 14:17:35 + -


20.000 vatandaş, sokağa çıkma yasağının kaldırılmasını talep eden dilekçeye imza attı.

facebook-paylas
Tarih: 14-05-2021 14:17

Gürcistan'da kısıtlamaların kaldırılması için imza toplandı

Sosyal ağda seyahat kısıtlamasının kaldırılmasını talep eden bir vatandaş dilekçesi yayıldı - 20.000 kadar vatandaş bu talebe olumlu yanıt verdi,

Dilekçeyi başlatan, Ilia Eyalet Üniversitesi eski Rektörü Felsefe Profesörü Gigi Tevzadze'dir . 

"Bugün sokağa çıkma yasağı su tutmuyor ve amaca hizmet etmiyor, bu yüzden uygulamaya konuldu ", - dilekçe metnini okuyor, - " nishvnelovania sokağa çıkma yasağını kaldırdı, ancak eğitim kampanyasını güçlendirmek, risk grupları gözetim önlemlerini iyileştirmek için ve evrensel aşılamayı hızlandırın ". 

Sözde sokağa çıkma yasağı 9 Kasım 2020'den bu yana altı ay süreyle yürürlükte. Başlangıçta hareket ülkenin büyük şehirleriyle sınırlıydı: Tiflis, Batum, Kutaisi, Rustavi, Zugdidi, Gori ve Poti. Vatandaşların 22: 00-05: 00 saatleri arasında dışarı çıkmasına izin verilmedi. Kısıtlamanın 2 geceliğine kaldırıldığı ikinci tur seçimlerde istisnalara izin verildi.

Daha sonra, ikinci tur seçimlerden birkaç gün sonra, Koordinasyon Konseyi kısıtlamaları sıkılaştırdı ve 21: 00'den itibaren seyahat kısıtlamalarını kaldırdı.

Bir istisna olarak, sokağa çıkma yasağı Yeni Yıl ve Ortodoks Noel Arifesinde olmak üzere 2 kez daha kaldırıldı. Gürcistan-İspanya futbol maçında da seyahat kısıtlamaları hafifletildi ve sadece biletli olanlar etkilendi.

Son rahatlama, hareket kısıtlamasının 3 saatten daha kısa bir süre yürürlükte olduğu Ortodoks Paskalya gecesinde de gerçekleştirildi. 

Gürcü dilinden çevrilmiştir.




Kaynak: Formula News

Bu haber 1141 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

YUKARI