gaziantep escort
Bugun...



Antalya'yı sağanak vurdu; 1 can kaybı

Antalya'da sabaha karşı başlayan şiddetli yağış nedeniyle ev ve iş yerlerini su basarken, araçlarında mahsur kalan çok sayıda kişi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi. Kent merkezindeki 5 ilçede eğitime 1 gün ara verildi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle motokuryelerin trafiğe çıkması yasaklandı, Antalya Havalimanı'nda ise uçuşlar aksadı. Muratpaşa Nüfus İlçe Müdürlüğü hizmet veremez duruma geldi. Kepez Devlet Hastanesi'nde görüntüleme cihazları zarar gördü. Kepez ilçesinde Gazi Bulvarı’nda bulunan Gıyaseddin Keyhüsrev Alt Geçidi'ndeki bir otomobilde, kimliği henüz öğrenilemeyen bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

facebook-paylas
Tarih: 13-02-2024 20:00

Antalya'yı sağanak vurdu; 1 can kaybı

Valiliği yarın Muratpaşa, Konyaaltı ve Kepez'in yanısıra Döşemealtı ve Aksu ilçelerindeki okullar ile kreş ve gündüz bakımlerinin de olumsuz hava koşulları nedeniyle 1 gün süreyle tatil edildiğini açıkladı.

YARIN 3 İLÇEDE OKULLAR TATİL

Antalya Valiliği, yarın 3 ilçede okulların tatil edildiğini duyurdu. Açıklamada, "Olumsuz hava koşulları sebebiyle, okullarımız eğitime hazır olamayacağından, 14 Şubat 2024 Çarşamba tarihinde 3 ilçemizde (Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı) eğitime ara verilmiştir" denildi.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nün 'turuncu kod' uyarısı verdiği Antalya'nın merkez ilçelerinde, dün akşam saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgar ile birlikte sağanak etkisini gösterdi. Saatteki hızı 50 kilometreyi bulan rüzgar, etkisini artırırken Konyaaltı Sahili'nde bulunan palmiye ağaçları devrildi. Şimşeklerin çakmasıyla aydınlanan sahilde dev dalgalar oluştu.



HABER VİDEOSU





Bu haber 121 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI