gaziantep escort
Bugun...


Adana merkezli 11 ilde swinger operasyonu: 35 gözaltı kararı
Tarih: 06-10-2020 09:28:44 Güncelleme: 06-10-2020 09:28:44 + -


Adana merkezli 11 ilde swinger (eş değiştirme) yöntemiyle kadınlara fuhuş yaptırdığı öne sürülen şebekeye yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi. 35 kişi hakkında yakalama kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

facebook-paylas
Tarih: 06-10-2020 09:28

Adana merkezli 11 ilde swinger operasyonu: 35 gözaltı kararı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir şebekenin kent genelinde swinger yöntemiyle kadınlara fuhuş yaptırdığını saptadı.

Şebekeye üye olduğu öne sürülen 35 kişinin adresini belirleyen ekipler, savcılığın yakalama kararı çıkartmasının ardından Adana merkezli 11 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi. Sabahın ilk saatlerinde şüphelilerin evlerine baskın yapan ekipler, haklarında yakalama kararı bulunan çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Adana’da yakalanıp, sağlık kontrolüne getirilen şüphelilerin arasında evli çiftlerin de olduğu görüldü.

Adana merkezli 11 ilde swinger operasyonu: 35 gözaltı kararı

Ülkemizde ve dünyanın pek çok ülkesinde yasak olan aşırı aykırı cinsellik olan Swenger nedir? 

swinger, "eşleri değişenler" manasında daha çok çiftler için kullanılan sıfattır.

bu olaya katılan tekil şahıslara da denir. genelde 2 çift arasında olduğu gibi daha fazla çift de katılabilir. sadece kendi aralarında sevişip diğerlerini seyredenlere soft, kendi eşleriyle başlayıp eş değişenlere de swap denir. sınırlar daha evvel konuşulup karara bağlanır. 




Kaynak: DHA

Bu haber 686 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI