gaziantep escort
Bugun...



Yere batsın böyle bayram kutlaması! Havaya sıkılan kurşunlar genç imamı öldürdü

Ramazan Bayramı'nın sabahında silah atma geleneği bu yıl da sürdü. Samsun'da atılan kurşunlar nedeniyle 31 yaşındaki bir imam vurularak hayatını kaybetti.

facebook-paylas
Tarih: 13-05-2021 12:19

Yere batsın böyle bayram kutlaması! Havaya sıkılan kurşunlar genç imamı öldürdü

İmam, bayram namazı çıkışı havaya atılan kurşunların kurbanı oldu

Samsun’un Terme ilçesi Taşlık Mahallesi'nde bayram namazı çıkışında vatandaşlar tarafından havaya rastgele silahlarla ateş açıldı. Mahallenin 31 yaşındaki imam hatibi Fatih Akkuş’un vücuduna 3 kurşun isabet etti. Kurşunların hedefi olan Fatih Akkuş yere yığıldı. Çevredeki vatandaşlar tarafından olayın 112'ye bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, imam Fatih Akkuş’un olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Bayram namazı sonrası tüfekle ateş etmek için çıktığı çatıda vuruldu
Samsun'da İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi'nde saat 07.00 sıralarında 16 yaşındaki M.B.Y., bayram namazını kıldıktan sonra arkadaşları ile buluştu. Arkadaşlarının evinin çatısına çıkıp burada tüfekle havaya ateş etmek isteyen M.B.Y., tabancayla sağ bacağının 2 yerinden vuruldu.

Yere batsın böyle bayram kutlaması! Havaya sıkılan kurşunlar genç imamı öldürdü

Bayram sabahı silahlar konuştu

Zonguldak’ta Ramazan Bayramı'nın sabahı silah atma geleneği bu yıl da sürdü. Şehrin dört bir yanından silah sesleri yükseldi. Kent merkezinde bayram namazının ardından silah sesleri yükseldi. Şehrin dört bir yanında silahlar susmazken, polis ekipleri ise ihbarlar üzerine harekete geçti. Ellerindeki silahları art arda ateşleyen vatandaşlar, geçmişten günümüze devam eden bayram adetini yerine getirdi.Aralıksız duyulan silah sesleri duruma alışkın olmayanları korkuttu. Yeni tip korona virüs salgını tedbirlerinin devam ettiği Zonguldak'ta vatandaşlar evlerinin balkonlarına ve kapı önlerine çıkarak silahlarını ateşledi. Polis ekipleri ise ihbarlar üzerine silah seslerinin duyulduğu bölgelerde çalışma başlattı.

Yere batsın böyle bayram kutlaması! Havaya sıkılan kurşunlar genç imamı öldürdü

 

 




Bu haber 255 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI