gaziantep escort
Bugun...


Selçuk İNANLI

facebook-paylas
ESNAFIN VE VATANDAŞIN BAŞINDAKİ İCRA PROBLEMLERİ
Tarih: 04-06-2021 15:27:00 Güncelleme: 14-09-2021 22:18:00


Sosyal Medya Hesaplarından Yapılan İsyanlar.

Ülkemizin Gündeminde Sosyal Medya Hesaplarından Yapılan İsyanların ardı arkası kesilmiyor. İnsanlarımız, Esnafın ve Bireysel aile Ortamının İçerisinde yaşanan zorluklara hükümetin dikkatini çekmek için ellerinden geleni yapıyor. 

Pandemi Dolayısı ile ve Merkez Bankası Başkanlarının Görevden alınması , İstifa etmelerinin ardından Ülke ekonomisi Her geçen gün hızla düşüş yaşamakda.Vatandaşlarımız Sosyal Medya Uygulamaları aracılığı ile Hemen hemen Hergün bu sıkıntıları dile getirip isyan ediyor.

ÇOK SAYIDA ESNAF KEPENK KAPATTI.

Çok Sayıda esnafımız kepenk kapattığını dile getirip, Hükümete bunu duyurmanın yollarını ararken, Çiftçilerimizde hergün videolar paylaşıp Ürünlerinin Yok pahasına alındığını , Ürünlere hak ettiği fiyat değerlerinin verilmediğini söyleyerek protesto amaçlı, Günlerce emek verip yetiştirdiği ürünleri çöpe atmakta.

Gıda enflasyonu yüzde 10'u aştı

NE OLACAK ESNAFIN DURUMU ?

Pandemiden dolayı , Genelgeler ile Açılması Yasaklanan İşyerleri Sahipleri , ( İşyerlerimiz Kapalı ama Kiralarımız ve Faturalarımız Gelmeye Devam ediyor. Kredi ödemelerimiz var , İcraalar ile Başımız dertte. Ne yapacağımızı Şaşırdık artık. Lütfen Hükümet bu koulara el atsın ve bizlere yardımcı olsun diyor ) 



Bu yazı 2435 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI