gaziantep escort
Bugun...



VUK359 MAĞDURLARI YİNE MEYDANLARDA!

Yıllardır ceza adaletsizliğine maruz kalan, 15 ile 40 yıllara kadar varan hapis cezalarına hükmedilen vuk359 mağdurları kendilerine vaad edilen düzenlemenin hayata geçirilmesi ve mağduriyetlerin sona ermesi için tekrar meydanlara indi.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-11-2021 20:19:19 Tarih: 28-11-2021 19:54

VUK359 MAĞDURLARI YİNE MEYDANLARDA!

Toplumda kendilerini vuk359 mağduru olarak adlandıran sayıları yüzbinleri bulan vergi usul kanunu 359. madde yargılanması sonucu ömürlük cezalara hükmedilen vatandaşlar ve yakınları son olarak İzmirde toplandı ve  seslerini hükümete duyurmaya çalıştı.

Mağdurlar bu madde sonucu yargılanıp orantısız bir şekikde her yıla ayrı ayrı verilen hapis cezaları ve milyonlarca lira haksız para cezasına çarptırılan mağdurlar adına bir türlü TBMM'ne gelmeyen yasanın düzenlenmesi için son olarak düzenledikleri toplantıda bir basın açıklamasında bulundular.

Açıklamada bu adaletsizliğe son verilerek mağdur vatandaşların bir an evvel bu sorundan ve hapishaneden kurtarılmalarını istediklerini ifade ettiler.

Son olarak gündeme gelen gelişmeler ise suç'un tek suç sayılarak zincirleme suç hükümlerinin uygulaması ve etkin pişmanlıktan yararlandırılması ile yakın zamanda TBMM'ne geleceği yönünde oldu.

Basın açıklamasının ardından eylem olaysız şekilde dağıldı.

 



HABER VİDEOSU





Kaynak: GUNCELHABERR.COM

Editör: Murat Gültepe

Bu haber 1053 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI