gaziantep escort
Bugun...


Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri yattı mı? SSK ve Bağ-kur emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak?
Tarih: 22-07-2020 10:21:11 Güncelleme: 22-07-2020 10:23:11 + -


Kurban Bayramı'na yaklaşık 10 gün kaldı. Bayram öncesi emekli ikramiyeleri hesaplara yatacak. Tam tarihi bilmeyen binlerce kişi Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak? diye merak ediyor. İşte ayrıntılar...

facebook-paylas
Tarih: 22-07-2020 10:21

Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri yattı mı? SSK ve Bağ-kur emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Kurban Bayramı için bekleyiş sürerken emekli bayram ikramiyeleri için artık gün sayılıyor. SSK ve Bağ-Kur emeklileri ikramiyelerini farklı tarihlerde alacaklar. Bayram ve ikramiye heyecanı gitgide artarken 'Emekli Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?' sorusu gündemde...

BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk konuya ilişkin yaptığı açıklamada SSK’lı emeklilerimiz için 17-26 Temmuz tarihleri arasında, Bağkur’lu emeklilerimiz için de 25-28 Temmuz tarihleri arasında aylık ödeme günlerinde hesaplara yatırılacağını belirtti.

Ayrıca, Bakan Selçuk Emekli Sandığı kapsamında olan vatandaşlarımızın Ağustos ayına ilişkin aylıklarının, Kurban Bayramına denk gelmesi nedeniyle Temmuz aylık farkının, Ağustos aylıklarının ve Kurban Bayramı ikramiyelerinin birlikte ödeneceğini kaydetti.

Bu kapsamda Ziraat Bankası’ndan her ayın 1. ve 2. gününde aylıklarını alanlara 28 Temmuz’da, 3. 4. ve 5. Gününde aylıklarını alanlar da 29 Temmuz’da ödemeler gerçekleştirilecek. Aylıklarını diğer bankalardan alan emeklilerimize ise 28 Temmuz’da ödeme yapılacak. 




Bu haber 336 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

YUKARI