gaziantep escort
Bugun...



Tiflis "Dinamo" Gürcistan Süper Kupasının sahibi oldu

Tiflis "Dinamo" Gürcistan Süper Kupasının sahibi oldu.

facebook-paylas
Tarih: 22-02-2021 12:30

Tiflis

"Dinamo" Tbilisi, Gürcistan Süper Kupasını kazandı. Yılın ilk resmi maçında şu anki şampiyon Davit Kipiani Kupası galibi Gagra ile karşılaştı ve onu penaltı atışlarında mağlup etti. Toplantıya Gürcistan milli takımının yeni baş antrenörü Fransız Willy Saniol da katıldı .

Gaga Kirkitadze'nin ekibi skoru açtı. 12. dakikada Giorgi Kobuladze , Roin Kvaskhvadze'nin golünü kafayla almayı başardı. İkinci yarı hızlı bir "Dinamo" golüyle başladı. Zoran Marusic resmi maçlarda ilk golünü "Dinamo" formasıyla attı. Tam 20 dakika sonra Giorgi Nemsadze'nin takımı terfi etti. Bu kez Giorgi Kutsia kullanılan Giorgi Gabedava . Gagram puanı kısa sürede dengelendi. Bu sefer Luka Nozadze kendini gösterdi ve final skorunu 2: 2 olarak sabitledi.

Kazananı ortaya çıkarmak için bir dizi doğrudan ceza verildi. 10 penaltı verildi, bunlardan sadece biri geçmedi. Gagra orta saha oyuncusu Teimuraz Markozashvili, Roin Kvaskhvadze tarafından vurularak maçın kahramanı oldu. Dinamo'nun kalecisi bir penaltı vuruşu yapmayı başardı. Giorgi Gabedava belirleyici penaltıyı attı.

Son olarak "Dinamo", penaltı serisinde "Gagra" yı 5: 4 yendi ve sezona şampiyonlukla başladı. Bu, Tiflis Kulübü tarihindeki 8. Gürcistan Süper Kupası ve "Gagra" Süper Kupa finalinde ikinci kez kaybetti. Giorgi Nemsadze koçluk kariyerinde birinciliği kazandı.




Kaynak: IMEDI

Bu haber 565 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI