gaziantep escort
Bugun...



Sinan Oğan'dan önemli açıklamalar

CNN Türk tv programına katılan Sinan Oğan önemli açıklamalarda bulunuyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-05-2023 13:41:16 Tarih: 26-05-2023 12:54

Sinan Oğan'dan önemli açıklamalar

Kılıçtaroğlu'ndan bir talebim olmadı. HDP olmadan seçiim kazanmanın kılıçtaroğlu adına mümkün olmadığını gördüm. Kılıçtaroğlu beni ikna edemedi, başbaşa konuşmadık hep 3. bir kişi vardı yanımızda. Konuşma metnini kendim hazırladım. Herhangi bir hataya mahal vermemek için metni hazırladım.

Bir linç kampanyası başlatıldı hakkımda, hepsinden hesap soracağım dava açacağım. 

Özdağ ile konuşmamızsa çekilen resim spontane bir fotoğraftı, tesbih sıradan bir tespih özelliği yok. Özdağ Cumhur ittifakına katılacağımı biliyordu. 

İnternette Azgın bir linç gurubu var, aynı şeyi akşener ve Muharrem İnce'ye de yaptılar.

Azerbaycan'da petrol kuyularım olduğu orada davalarım olduğu iddia edenler oldu,ispatlamayan şerefsizdir. Hepsine dava açacağım. Aliyev ile bir görüşmem olmadı. Aliyev'in Putin'in işi gücü yokta kim hangi ortanklığa girecek onu mu düşünecekler?

Kılıçtaroğlu Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı veereceğini söyledi ama ben ikna olmadım.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hiç bir talebim olmadı. Sadece ilkeler üzerinde konuştuk. Ortada pazarlık yok ilkeler var. İlk dört madde, 66. madde, gibi hassas konular dile getirildi. Ali Babacanın partisinden bu yönde çatlak sesler çıktı ve Babacan itiraz etmedi. 

Benim bakanlık gibi bir derdim yok. İsteseydim çok daha önce Ak partiye katılarak bir bakan olabilirdim. Benim derdim Terörle mucadele,sınır güvenliği ve milli menfaatler önemli.

Kılıçtaroğlu'nun çıkıp bana ve Ata grubuna teşekkür etmeli. Benim ve bizim sayemizde 2. tura kaldı biz olmasaydık Sayın cumhurbaşkanı çoktan seçimi kazanıp bakanlar kurulunu kurmuş ve herşey bitmişti. Şimdi de maskeden falan bahsediyor çok ayıp!

 
 
 


HABER VİDEOSU





Kaynak: GUNCELHABERR

Bu haber 256 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI