gaziantep escort
Bugun...

"cinayet/s/keywords/cinayet" İLE İLGİLİ HABERLER

Eşi ve eniştesini öldürmüştü! Ölü olarak bulundu
Avcılar'da eşi Canan Acer ve eniştesi Kenan Erol'u silahla öldürüp kaçan Ümit Acer, Başakşehir'de bir kamyonet içinde öl..
Bursa'da korkunç infaz!
BURSA'dan son gelen haber korkunç... Husumetlisini ve bir kadını vurduktan sonra kaçan 42 yaşındaki Yakup Akpınar polis ..
Ankara'da cinayet: Tartıştığı arkadaşını sokak ortasında öldürdü
Ankara'da Berke Bilge A., sokak ortasında tartıştığı arkadaşı Berkay Kesen'i tabancayla başından vurarak öldürdü. Gözalt..
Öldürdüğü Arzu'nun kızına mesaj atıp, 500 Euro istemiş
Samsun'da kayıp arzu Aygün'ü (36) 42 gün sonra tabancayla vurarak öldürdüğü ortaya çıkınca tutuklanan sevgilisi Muharrem..
Dedesini öldürmüştü... Evinden çıkanlar şoke etti
Bilecik'te dedesi Ziya Aday'ı (83) boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Mehmet Ada'nın evinde jandarma ekiplerince ya..
Dehşet evi! Oğlunu bıçakladı, aşağı atladı
Bahçelievler’de üniversite öğrencisi oğluyla kavga ettikten sonra onu bıçaklayan baba penceren aşağı atladı. Penceren at..
Cinayeti işleyip Ticarete devam etmiş!
Samsun'da 42 gün sonra kayıp Arzu Aygün'ü (36) tabancayla vurarak öldürdüğü ortaya çıkan sevgilisi Muharrem Coşkun’un (3..
Arzu Aygün'ü öldürdüğünü itiraf etmişti! Cani tutuklandı
Samsun'da 42 gündür haber alınamayan kadının ormanlık alanda ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan zanlı, adliyeye se..
Korkunç cinayetin zanlısı adliyede!
Samsun'da 42 gündür kayıp olan 35 yaşındaki 2 çocuk annesi kadının cesedi çuval içinde naylona sarılmış ve çürümüş halde..
Eşiyle kaçtığı arkadaşını ve kuzenini tabancayla vurdu
Konya'da, kamyon şoförü Mehmet A. (31), ilişkisi olduğu ve birlikte kaçtığı Sariye Ö.'nün (28) eşi, kendisinin de arkada..
YUKARI