gaziantep escort
Bugun...

"cinayet/s/keywords/cinayet" İLE İLGİLİ HABERLER

Miras nedeniyle kardeşini öldüren şüpheli tutuklandı!
Kahramanmaraş’ta miras nedeniyle kardeşi Mehmet Etli'yi (59) av tüfeğiyle vurdu. Mehmet Etli olay yerinde hayatını kaybe..
Korkunç olay! Silah sesini duyanlar haber verdi
Beylikdüzü'nde, G.Z. isimli kadın evde başından silahla vurulmuş halde bulundu. Olay sırasında kadının evinde bulunan er..
'Mervenur'u neden öldürdün?' sorusuna, 'Sonra gelin anlatayım' dedi
Antalya'da 4,5 aydır kayıp olarak aranırken, bir binanın çatısında folyoya sarılı cesedi bulunan Mervenur Polat'ı (20) i..
Cinayet zanlısına şaşırtan destek: 'Dik dur, başını eğme'
Denizli’de 1 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavganın ardından gözaltına alınan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi. Adli..
Günahkar olmasın diye oğlunu boğup öldüren baba adliyeye sevk edildi
Konya’da 10 yaşındaki oğlunu kendisi gibi günahkar olmasın diye boğarak öldürdüğünü söyleyen baba, polisteki işlemlerini..
Uykusuz kaldığı için adam öldürmüş!
Kocaeli'nde dernek lokalinde çay içen genci kalbinden ve sırtından bıçaklayarak öldüren şahıs, "Uykusuz kaldığım için si..
İstanbul'dan Konya'ya gelip öldürüp gitti, polisin çalışmasıyla yakalandı
Konya'nın Yunak ilçesinde, kaymakamlıkta çalışan ve kayıp olarak aranan şahsın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. 43 ..
Ankara'da vahşet: Tartıştığı eşini 4 çocuğunun gözü önünde bıçaklayarak öldürdü
Ankara'da Zeynel Korkmaz (38), tartıştığı eşi Reyhan Korkmaz'ı 4 çocuğunun gözü önünde boğazından bıçaklayarak öldürdü...
Aydın'da korkunç cinayet! 87 yaşındaki kadını vahşice öldürdü
Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde dün gece 87 yaşındaki kadını vahşice öldürdüğü belirlenen cinayet zanlısı A. Ç. (25) Nazi..
Birlikte çalıştığı kardeşlerini silahla öldürdükten sonra kayıplara karıştı
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, bir inşaatta duvar ustası olarak çalışan üç kardeşten birisi diğer iki kardeşini sil..
YUKARI