gaziantep escort
Bugun...

"cinayet/s/keywords/cinayet" İLE İLGİLİ HABERLER

Radyo programcısı, dinleyicisi tarafından silahla öldürüldü
Bursa'da yerel bir radyoda program yapan Hazım Özsu (46), programını bir yıldır takip eden dinleyicisi H.N. (45) tarafın..
Genç hemşire evinde vurulmuş halde bulundu
Gaziantep’te, Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli hemşire evinde silahla vurulmuş halde bulundu. ..
Katil zanlısı ve yardım yataklık eden şahıs tutuklandı
Muğla’nın Milas ilçesinde, erkek arkadaşı tarafından silahla göğsünden tek el ateş edilip vurularak öldürülen 23 yaşında..
İzmir'de kocası tarafından kurşun yağmuruna tutulan kadın öldü
İzmir’in Bornova ilçesinde, kocası tarafından kurşun yağmuruna tutulan 3 çocuk annesi kadın hayatını kaybetti. Şüpheliyi..
Durdurulamıyor: Kız arkadaşını kalbinden vurdu!
Kadın cinayetleri durdurulamıyor. Kız arkadaşını kalbinden vurarak öldürdü. Muğla’nın Milas ilçesinde genç kadını silahl..
Aksaray'da yaşlı çift kafalarından vurulmuş halde evlerinde ölü bulundu
Aksaray'da yaşlı çift kafalarından av tüfeğiyle vurulmuş halde oturdukları müstakil evin odasında ölü olarak bulundu. ..
Çorum'da dehşete düşüren olay! Oğluyla kavga eden iki öğrenciyi öldürdü
Çorum’un Alaca ilçesinde bir şahıs oğlu ile kavga eden iki öğrenciye servis aracında ateş açtı. Ağır yaralanan iki öğren..
Dikkat çekmemek için cesedi pencereden atmış
Antalya'da 4,5 aydır kayıp olarak aranırken, bir binanın çatısında folyoyla sarılı cesedi bulunan Mervenur Polat'ı  iple..
Madenci cinayetinde katil evlat çıktı
Zonguldak’ta evinin önünde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden maden işçisi Yalçın Karadöngel'i (43) oğlu E.K...
YUKARI