gaziantep escort
Bugun...

"cinayet/s/keywords/cinayet" İLE İLGİLİ HABERLER

Dehşet olay; samuray kılıçlı saldırgan, genç kadını öldürdü!
Ataşehir'e 1 aylık eğitim için Ankara'dan gelen mimar Başak Cengiz, Göktuğ B.’nin samuray kılıcı ile saldırısına uğradı...
Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan şahıs Kıbrıs'ta yakalandı
Ağrı’da 2017 yılında 1 kişiyi öldürdükten sonra kaçan ve Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan şahıs Kıbrıs’ta yak..
Başkentte alacak verecek meselesi cinayetle bitti!
Ankara'da, alacak- verecek anlaşmazlığı nedeniyle 1 kişiyi öldürüp 1 kişiyi yaralayan Sinan Bayat'ın (70) polis tarafınd..
Afyonkarahisar'da eski dünür katliam yaptı!
Afyonkarahisar’da boşanan çiftin aileleri arasında çıkan kavgada bir kişi, eski dünürlerinin aracına kurşun yağdırdı. Ol..
Korkunç cinayet; arkadaşını para için boğazından bıçakladı
Sarıyer’de bir şahıs alacak-verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada arkadaşını boğazından bıçaklayarak öldürdü. Dehşet ..
Yayladaki cinayet öldürülen kişinin ayak izinden çözüldü
Tokat'ın Reşadiye ilçesinde bıçaklanmış cesedi bulunan İbrahim Altay'ın (70) cinayet şüphelisi Şenel Kandemir (56), makt..
Tacize uğrayan 2 kız çocuğunun yardım istediği Haydarcan, bıçaklanarak öldürüldü
Ankara'da tacize uğradıklarını öne süren 12 ve 13 yaşındaki iki kız çocuğunun yardım istediği Haydarcan Kılıçdoğan (28),..
Rusya'da nehirde cesedi bulunan Türk işçinin ailesinden; 'cinayet' iddiası
Rusya'da 10 Temmuz'da nehirde ölü bulunan fabrika işçisi Deniz Öztürk'ün (29) ailesi, çocuklarının öldürüldüğünden şüphe..
Başkentte korkunç cinayet; Eski eşini önce vurdu sonra bıçakladı!
Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, eski eşiyle barışmak isteyen Ömer D. (54), ikna edemediği çocuğunun annesi Meltem Layı..
Adana'da bıçaklanarak öldürülen Ozan'ın annesi yürekleri yaktı
Adana’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserine giden 16 yaşındaki Akif Ozan Özdoğan, bıçaklanarak öldürüldü, ağabeyi ve 2..
YUKARI