gaziantep escort
Bugun...



Okullar Nisan'da ara tatile girecek!

KAHRAMANMARAŞ depreminin ardından ülke genelinde eğitime verilen ara nedeniyle bu yıl ilk ve orta dereceli okullarda Nisan ayındaki ara tatilin iptal edileceği iddia edilmişti. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, son kararı açıkladı. Öğretmenler ara tatilde 1 hafta idari izinli sayılacak... Nisan'da eğitime bir haftalık ara tatil verilecek mi? Ara tatil ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

facebook-paylas
Tarih: 25-03-2023 10:18

Okullar Nisan'da ara tatile girecek!

Kahramanmaraş depremi sonrası ikinci dönemde okulların açılması ertelenmişti. Depremin etkilediği 10 il de dahil olmak üzere tüm ülkede iki hafta okullar tatil edilmişti. Deprem bölgesinde bir yandan okullar açılıp eğitim yaşamı yavaş yavaş normale döndürülmeye çalışılırken ara tatilin yapılıp yapılmayacağı merak ediliyordu.

Okullarda 17-24 Nisan'da ara tatil

Milli Eğitim bakanı Mahmut Özer'den ara tatille ilgili yeni açıklama geldi.  Okulların ikinci dönem açılış tarihinin gecikmesi nedeniyle 17-24 Nisan arasındaki ikinci ara tatilin olup olmayacağı sorusuna Bakan Özer, Hürriyet'e, "Nisan'da eğitime bir hafta mola veriyoruz" dedi.

Öğretmenlere 1 hafta idari izin

Nisan ayındaki ara tatilin kaldırılmasının şimdilik bunun kaldırılmasının gündemde olmadığını belirten Milli Eğitim bakanı Mahmut Özer, öğretmenlere de bir müjde verdi. Bakan Özer, öğretmenlerin de ara tatilde bir hafta süresince idari izinli sayılacağını açıkladı.




Kaynak: internet haber

Bu haber 244 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI