gaziantep escort
Bugun...



Minibüsün kapılarını kapatıp, üniversiteli kıza cinsel saldırıya kalkıştı

Sakarya'nın Erenler ilçesinde, üniversite öğrencisi Merve K.'ye (22) gece evine gitmek için bindiği minibüste sürücü Serdar Serkan Yesin (43) cinsel saldırı girişiminde bulundu. Serdar Serkan Yesin tarafından dövülen genç kız, arbede sırasında kaçıp, polise şikayetçi oldu. Şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı.

facebook-paylas
Tarih: 01-12-2022 10:03

Minibüsün kapılarını kapatıp, üniversiteli kıza cinsel saldırıya kalkıştı

Olay, gece saatlerinde Erenler ilçesi Yunus Emre Parkı mevkinde meydana geldi. İstanbul Üniversitesi'nde eğitim gören Merve K., Sakarya'da bulunan ailesini ziyarete geldi. Genç kız bindiği minibüste bir süre sonra tek kaldı. İddiaya göre, sürücü Serdar Serkan Yesin, aracı durdurup kapıları kapattıktan sonra Merve K.'nin yanına gelip, cinsel saldırıya kalkıştı. Genç kız, şoföre direndi. Serdar Serkan Y.'nin dövdüğü Merve K., arbede sırasında kaçtı. Ailesinin evine giden Merve K., olayı anlattı. Polis, şikayet üzerine sürücü Serdar Serkan Yesin'i yakalamak için çalışma başlattı. Serdar Serkan Yesin saklandığı Orta Garajlar mevkinde yakalandı. 

CEZAEVİNDEN YENİ ÇIKMIŞ

Gözaltına alınan Serdar Serkan Yesin'in, aralarında cinsel istismarın da bulunduğu 30 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Şüphelinin 6 gün önce cezaevinden çıkıp, minibüste şoför olarak çalışmaya başladığı öğrenildi.

TUTUKLANDI

Sakarya'nın Erenler ilçesinde, üniversite öğrencisi Merve K.'ya (22) minibüsün içerisinde cinsel saldırı girişiminde bulunup, daha sonra da darbeden Serdar Serkan Yesin emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.




Kaynak: DHA

Bu haber 134 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI