gaziantep escort
Bugun...


Vahşet! 8 yaşındaki kardeşini bıçaklayarak öldürdü
Tarih: 06-08-2020 12:32:24 Güncelleme: 06-08-2020 12:32:24 + -


Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 8 yaşındaki Seyit Taha Y., ağabeyi Sinan Y. (18) tarafından ormanlık alanda bıçaklanarak öldürüldü. Sinan Y.'nin cinayeti itiraf ettiği, psikolojik sorunları olduğu ve uyuşturucu kullandığı öğrenildi

facebook-paylas
Tarih: 06-08-2020 12:32

Vahşet! 8 yaşındaki kardeşini bıçaklayarak öldürdü

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Kasaplar Mahallesi'nde yaşayan 18 yaşındaki Sinan Y.'nin, 8 yaşındaki kardeşi Seyit Taha Y., ile evlerine yakın Türkbeleni tepesindeki ormanlık alana gittiği öğrenildi. Sinan Y., bir süre sonra Manavgat Emniyet Müdürlüğü Şelale Polis Merkezi'ne gelerek, kardeşini ormanlık alanda bıçakla öldürdüğünü itiraf ederek teslim oldu.

OLAY YERİNDE CAN VERMİŞ

AA'da yer alan habere göre olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Seyit Taha Y.'nin vücudunun çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerindeki incelemenin ardından, Seyit Taha Y.'nin cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

PSİKOLOJİK PROBLEMİ VARDI İDDİASI

Gözaltına alınan Sinan Y.'nin psikolojik problemler yaşadığı ve uyuşturucu madde kullanmaktan kaydının bulunduğu belirtildi.




Kaynak: AA

Bu haber 533 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI