gaziantep escort
Bugun...



Kovid izinleri 31 temmuz 2023 e kadar uzatılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklama ile izinlerin uzatılacağını açıkladı. İzinler 1 yıldan fazla bir süre daha uzatılacak.

facebook-paylas
Tarih: 24-05-2022 00:06

Kovid izinleri 31 temmuz 2023 e kadar uzatılacak!

Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açık ceza infaz kurumu izinlerinin uzatılacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklama da izinlerin uzatılma tarihini de belirtti.

Açık ceza infaz kurumlarında bulunan hükümlüler koronavirüs izinleri kapsamında 31 Temmuz 2023 tarihine kadar izinde olacaklar. Açıklanan bu tarih ile 100 binin üzerinde mahkum rahat bir nefes almış oldu.

ADALET BAKANI RAKAM VERMİŞTİ

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, konuyla ilgili olarak katıldığı bir programda şu açıklamayı yapmıştı: Bu konuda büyük beklenti olduğunu ben de biliyorum. Bakanlığımıza, gerek milletvekillerimize, gerekte Genel Merkezimize gelen taleplerden bunu görüyorum. Kovid izinleri bildiğiniz gibi bir zaruretten ortaya çıktı. Bugüne kadar 413 bin 652 kişi bundan istifade etti ve halen 103 bin 532 kişi de bu izinden istifade etmektedir.

En son uzatma kanun gereği yapıldı. 31 Mayıs'ta sona ermektedir. Geçenlerde AK Parti MYK’da bu konuşuldu. Orada bir değerlendirme yapıldı. Yarın da Kabinede benim de bir sunumum olacak. Orada da bir değerlendirme yapılacak. O değerlendirmeden sonra bu konuda karar çıkarsa kamuoyuyla paylaşılacak. Şu anda Kabinede de yarın bu konunun değerlendirileceğini buradan ifade etmek isterim, açıklamalarında bulundu.




Kaynak: GUNCELHABERR

Bu haber 254 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI