gaziantep escort
Bugun...

"şüpheli/tv-medya" İLE İLGİLİ HABERLER

BTK'dan sosyal ağ sağlayıcılarına yönelik düzenleme
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Türkiye'den günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosya..
Sosyal medyada yalan habere hapis!
Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonu’nda kabul edildi. ..
İş adamının şüpheli ölümü; Ölümümden Bahar sorumludur
Ortaköy’de kumpir dükkanları ve apart otel sahibi 53 yaşındaki iş adamı, sevgilisiyle yaşadığı evinde ölü bulundu. Elind..
Sosyal medyada küfür eden Suriyeli gözaltına alındı
Sosyal medya hesabından ‘ülkelerine dönsünler’ diyen Türk vatandaşlarına küfür eden Suriye uyruklu F.H., Sakarya’da yaka..
TDP lideri Sarıgül: '28 Şubat bir medya darbesidir'
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Başkanı Mustafa Sarıgül, “28 Şubat bir medya darbesidir. O dönemin medya mensupları ‘medya..
Sosyal medya fenomenlerine 'dolandırıcılık' tutuklaması
İzmir'de, sosyal medyada para ödülü kazanıldığı belirtilip, 'vergisi' denilenlerden para alarak dolandırıcılık yaptığı ö..
Silivri'de evli çift yaşadıkları villada ölü bulundu
Silivri'de evli çift yaşadıkları evde ölü bulundu. Sinan Topçu'nun eşi Servet Topçu'yu silahla öldürdükten sonra intihar..
'Muz yeme' paylaşımlarıyla ilgili 11 kişi gözaltına alındı
Sosyal medya üzerinden sokak röportajı sırasında bir kişinin 'Ben muz yiyemiyorum, siz kilolarca muz alıyorsunuz" söylem..
Ümitcan Uygun'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası!
Esra Hankulu’nun ölümüne ilişkin hazırlanan iddianamede Ümitcan Uygun hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası iste..
Ölen 15 yaşında Cinayet zanlısı 17!
Diyarbakır'da daha önce tartışma yaşadığı Zübeyir Kola'yı (15) sokakta çıkan çatışmada öldürdüğü suçlamasıyla M.A.E. (17..
YUKARI