gaziantep escort
Bugun...

"şampiyon/dunya" İLE İLGİLİ HABERLER

Makron, emeklilik reformunu geri çekmeyeceğini açıkladı
Fransa'da hükümetin, tartışmalı emeklilik reformunu, ülkenin birçok kentindeki grev, kitlesel protesto ve yaşanan şiddet..
Tahıl koridoru anlaşmasına göre 4 gemi daha Ukrayna limanlarından ayrıldı
Türkiye'de 22 Temmuz'da imzalanan tahıl koridoru anlaşmasına göre 4 gemi daha Ukrayna'nın Odessa ve Çernomorsk limanları..
Trabzonspor şampiyonluk kupasını aldı
Süper Lig'in 2021-2022 sezonunda mutlu sona ulaşan Trabzonspor, şampiyonluk kupasını düzenlenen görkemli törenle aldı. ..
Trabzonspor Şampiyon! 38 yıllık özlem bitti
Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Trabzonspor, konuk ettiği Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Bordo-mavililer bu s..
Macron oyların yüzde 57,60‘ını alarak yeniden Cumhurbaşkanı seçildi
Fransa’da sandık çıkış anketlerine göre mevcut Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron oyların yüzde 57,60‘ını alarak yeniden Cumh..
Milli eskrimci Aleyna Ertürk'ten altın madalya
Dubai’de devam eden Gençler ve Yıldızlar Dünya Eskrim Şampiyonası’nda bugün yıldız kızlar epede mücadele eden milli eskr..
Piyasalar merakla bekliyordu, Fed faiz kararını açıkladı
ABD Merkez Bankası (Fed), beklentilere paralel olarak faizi 25 baz puan artırdı. Fed, 3 yıl sonra ilk kez faiz artışına ..
Meksika'da katliam gibi kaza: 12 ölü, 11 yaralı
Meksika’da seyir halindeki minibüsün otoyoldan çıkarak devrilmesi sonucu 12 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. ..
Malezya'daki sel felaketinde bilanço ağırlaşıyor: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Malezya’da şiddetli yağışlar sonrası meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 46’ya ulaşırken, kayıp ..
Rai Tayfunu'nun vurduğu Filipinler'de ölü sayısı 208'e yükseldi
Filipinler'in orta ve güneydoğu kesimlerini vuran Rai Tayfunu'nun yol açtığı afette ölenlerin sayısının 208'e çıktığı bi..
YUKARI