gaziantep escort
Bugun...

"İzmir" İLE İLGİLİ HABERLER

TIR'a çarpan otomobil sürücüsü, hayatını kaybetti
İzmir'in Buca ilçesinde, otoyolda seyir halinde olan bir otomobil, arıza nedeniyle orta şeritte duran TIR'a arkadan çarp..
Narlıdere'deki yangınının acı yüzü gün aydınlanınca ortaya çıktı
İzmir’in Narlıdere ilçesinde bulunan 8 katlı, 40 daireli sitede çıkan yangın, 7 saatlik çalışmaların sonrasında kontrol ..
Son dakika... MHP lideri Bahçeli'den Tunç Soyer'e sert tepki: İflah olmaz bir cahillik
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'deki 9 Eylül törenlerinde yaptığı konuşma için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı..
Tarkan'ın sahnesi yıkıldı!
İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü çerçevesinde sahneye çıkması planlanan Tarkan’ın sahne alacağı p..
Aydın'da peş peşe depremler! İzmir de çok fena sallandı! Yıkılan yerler var mı?
AYDIN'de şiddetli deprem oldu. Merkez Üssü Kuşadası açıkları olan depremin şiddeti 4.7 olarak açıklandı. Deprem İzmir'de..
İzmir'de helikopter kazası; pilot ve yardımcı pilot yaralandı
İzmir'in Çiğli ilçesinde, kalkışa hazırlanan helikopter, pilotun kontrolünden çıkıp kendi etrafında döndükten sonra sağa..
İzmir açıklarında peş peşe iki deprem!
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 06.24'te Kuşadası Körfez..
İzmir'de polise silahlı saldırı
İzmir’in Karabağlar ilçesinde, polis ekipleri çalıntı olduğu değerlendirilen bir otomobili inceledikleri sırada, silahlı..
İzmir'de köpek cinayeti; 3 ölü!
İzmir'in Bayraklı ilçesinde, havlayan köpeğin torununu korkutması üzerine bir şahıs, aynı zamanda akrabası olan köpek sa..
Uzman çavuşu öldürdü, taksiyle kaçarken yakalandı
İzmir'in Çeşme ilçesinde, Muzaffer T., tartıştığı Uzman Çavuş Alper Akkaş'ı bıçakla öldürüp kaçtı. Şüpheli, taksiyle gel..
YUKARI